Kurde nie zdecydowany jestem.. Co powiecie o tych paskach B4?
[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
1.Żle nie wygląda,przebieg raczej autentyczny,6lat w jednych rękach,można obejrzeć. 2.Bardzo ładny,obejrzyj. 3.Beznadziejne zdjęcia.. poproś o lepsze. 4.Można obejrzeć. 5.Ładny ale ten automat..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
1. Obejrzę na pewno 2. Niestety już nieaktualne.. 3. Raczej odpada, musi długo stać.. cytat z ogłoszenia: "Przegląd ważny do marca 2016r.OC do lutego" 4. Po przemyśleniach też podziękuję 5. Automat.. nie zauważyłem
Ja bym się tego automatu nie bał w B4. Bardzo trwałe są. Muł ale bezobsługowy. Tylko sprawdź półosie! Bo są tylko oryginalne do tego. Jak będą do roboty to regeneracja tylko i wyłącznie bo zakup nowych przekracza wartość samochodu.
Samochody do rajdów, wyścigów i driftu. Jak powstają, czym się różnią? Świat samochodów wyczynowych jest niemal tak barwny i zróżnicowany, jak fauna tropikalnych raf kolorowych. Auta służące do rywalizacji na odcinkach specjalnych i torach możemy jednak podzielić na trzy główne ...
Audi Q3 Sportback głosami czytelników wygrywa plebiscyt "Best Cars" Audi Q3 Sportback, model wprowadzony na rynek zaledwie kilka miesięcy temu, pokonało silną konkurencję w kategorii "kompaktowe SUV-y/pojazdy terenowe" w plebiscycie "Best Cars 2020". Świetne wyniki Audi potwierdziły miejsca ...
GorącyMarian napisał(a):Tylko sprawdź półosie! Bo są tylko oryginalne do tego. Jak będą do roboty to regeneracja tylko i wyłącznie bo zakup nowych przekracza wartość samochodu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.