REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):Ciekawe który z Was tymi super propozycjami pojechał by za granicę świeżo po zakupie i bez odpowiedniego serwisu który zazwyczaj kosztuje.
pocieszny napisał(a):meśkiem 124 tydzień po zakupie obśmigaliśmy Ładogę jako ekipa serwisowawięc da się
aja zakłądam że jak ktoś szuka auta za 4-5 tysi na wyjazd to:
-ma dużo wolnego czasu
-umiejętności i wiedze co robi
-podstawową wiedze mechaniczną
-umiejętność czytania instrukcji ze zrozumieniem,
astry.berlinga itp bym sobie ogólnie z buta odpuścił z jednego powodu... w razie większej draki gdzie kupicie części do tego cuda? meśki jeżdżą wszędzie na taxach, ogarnie to każdy lepszy wioskowy kowal, a części są zwykle dobrej jakościi ogólnie dostępne
co do wyjazdu tanim autem, to zaraz po zakończeniu liceum robiliśmy Nordkapp UAZem, ale znałem swojego łaza na 9 stronę i mam jakietakie garnięcie mechaniczne (i tak nie obyło się z prawe tygodniowym postojem w oczekiwaniu na wysrane łożyska)
szybki napisał(a):Ale to co napisałeś jak się ma do tego że ktoś pyta na co ma patrzec przy zakupie auta i szuka w skrajnym śmietniku na 4kołach...
wpadłbyś na pomysł rozważania colta za 1,6k albo reno19???
Śmieszne jest to że teraz wszyscy będą głaskać Pana jakie to fajne ma pomysły zamiast powiedzieć ogarnij się chłopie!!!!!!!!!!!!
A później narzekanie jak w Polsce jest źle bo mam zadbane auto i nie mogę go sprzedać bo ludzie interesują się śmieciami 1k tańszymi...właśnie dla tego sami nakręcanie takich znaffcufff udawadniając im że po co mi normalne auto jak za 4k mogę wyruszyć w podróż dookoła świata więc jak dojedzie na koniec świata za 4k to do jazdy po Polsce będzie w sam raz auto za 2k...
ama się to tak że jak się kupuje auto tanie do jazdy po świecie ( da się nawet żukiem, poszukaj sobie kolesi z pod szyldu Bradziaga) to tak jak napisałęm trzeba mieć choć delikatne pojęcie o tym co się robi, a nie kupować sztrucla, jak to napisałeś, za 1,6k,szybki napisał(a):Ale to co napisałeś jak się ma do tego że ktoś pyta na co ma patrzec przy zakupie auta i szuka w skrajnym śmietniku na 4kołach...
szybki napisał(a):Ciekawe który z Was tymi super propozycjami pojechał by za granicę świeżo po zakupie i bez odpowiedniego serwisu który zazwyczaj kosztuje.
Barol napisał(a):Albo będzie spokój albo polecą owocki bo zaczynacie robić burdel.