REKLAMA
Witam, otóż kierowcą jestem od niedawna, swojego samochodu jeszcze nie posiadam, jednak intensywnie się za takim rozglądam. Na początku byłem pewny golfa IV jednak do zakupu takiego musiałbym jeszcze troszkę poczekać, ale od dłuższego czasu wszyscy próbują mnie przekonać do zakupu jakiegoś tańszego i mniejszego autka na początek. Mam zamiar pojeździć takim autkiem ze 2-3 lata i wtedy kupic coś porządniejszego, może Golf V. Faworytami są raczej Peugeot 206, Renault Clio II i VW Polo. Znalazłem taką ofertę: [link do Tablica wygasł]
Wiadomo, że po takiej cenie nie można oczekiwac kokosów, widac w jednym miejscu rdze(najprawdopodobniej był bity w tym miejscu) , tylnia belka wymieniana rok temu, już pojechałem z umową jednak sprzedawcy przypomniało się, że strzeliła uszczelka pod głowicą, i oczywiście oni to zrobią(cena nie ulegnie zmianie) jednak nie wiem co o tym sądzić. Prosiłbym Was o radę, z góry wielkie dzięki.
Dodam jeszcze, że najlepiej by było, jakby silnik nie był większy niż te 1,6 ze względu na opłaty.