Tani, w Polsce, ze wspomaganiem

14 Cze 2008, 20:56

Czy jest możliwe znalezienie sprawnego technicznie samochodu w cenie 1,5 - 2 tys. złotych? Naturalnie wszelkie fajerwerki są z góry wykluczone, będzie też oczywiście kilkunastoletni, ważne jednak, żeby bez zbędnych napraw mozna było nim jeździć; bardzo dobrze, gdyby miał wspomaganie kierownicy. Pytanie, czy realne jest znalezenie podobnej oferty, czy trzeba liczyc sie automatycznie z koniecznoscia placenie podwojnej ceny kupna za remonty?

Czy podobna oferta [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wydaje się godna zaufania?

Mam zupełny brak zaufania do swojej oceny, ponieważ na czym jak na czym, ale na samochodach nie znam sie wcale :)
Ostatnio edytowany przez Loukas, 14 Cze 2008, 22:16, edytowano w sumie 1 raz
Loukas
Nowicjusz

14 Cze 2008, 21:55

Za 2000 tys. zł?! Chłopie, spokojnie. Jeżeli bowiem skrót "tys." jest skrótem od tysiąca (1000), to szukasz auta za 2 000 000 zł.
Bugatti Veyron kosztuje 1,5 mln tylko nie pamiętam czy złotych, euro, czy dolarów... :lol:

A tak na serio. Mogę pogadać ze znajomym, bo on jeździ Fiatem Cinquacento 900, którego mu zresztą sprzedałem, a którym sam jeździłem.
Ja mu sprzedałem za 3000 zł, to myślę, że teraz mógłbyś taki samochód kupić.

Ma jedną wadę. Coś jest z silnikiem i kolega jeździ tylko na 98 oktanowej, albo na 100 oktanowej na Shellu, bo mówi, że na 95-tce traci obroty i rano nie chce odpalić... .
Trochę drogo by Cię wyszły koszty utrzymania, ale wiesz blacha w super stanie!
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

15 Cze 2008, 18:59

Zdaje mi się, że w CC nie było wspomagania. A jeśli były to w nowszych modelach i napewno nie za cenę 2 000,-

Patrz, nawet Sejak nie ma wspomagania...
Chyba, że jakijś młody i z wyposarzeniem bogatszym. :)

Może coś takiego? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Zdaję mi się, że to były by lepsze od tej "kijanki" xD

Pozdro.
Rodri ;)

EDIT//
Znalazłem coś droższego ale żwawszego ;p
[link do oferty na Allegro wygasł]
Może dało by się coś spuścić? 140 KM w takim małym aucie to istna rakieta i na dodatek na gaz.

Wybór należy do Ciebie.
Rodri94

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyjazd na wakacje samochodem – o czym pamiętać?
    Długo wyczekiwany po okresie kwarantanny czas wakacyjnych wyjazdów w końcu nadszedł. Z uwagi na bezpieczeństwo, o wiele więcej Polaków w tym roku zdecyduje się na podróże krajowe, by zobaczyć lokalne ...
    Moto Session 2017 / relacja
    Targi Moto Session wpisały się już na stałe do naszego kalendarza i odwiedzamy je regularnie przedstawiając Wam relację zdjęciową z tej imprezy W tym roku Targi odbyły się w pierwszy weekend kwietnia czyli dużo wcześniej ...