Tani w utrzymaniu samochód dla studentki do 8 tys

16 Cze 2009, 21:48

Spoko mówiłem bezosobowo ;)
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

17 Cze 2009, 15:30

sebarekord napisał(a):http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=660067852 polecam

a ten wszędzie wrzuca link z tym złomem, schowaj się koleś, nie umiesz normalnie sprzedać tylko się reklamujesz tutaj? zalosny jestes
Loosmo
Początkujący

17 Cze 2009, 15:49

jeżdżę takim clio tylko że z 2006 roku i z silnikiem 1.5 dci, auto nie jest wogule zrywwne, choć jak się go bujnie no to idzie ma coś koło 75 KM, (max wyciągnałem 160 km na niemieckiej autostradzie z tym że jechaliśmy w 3 osoby) jakość plastików w środku T R A G E D I A
jakość tapicerki T R A G E D I A, silniki niezbyt udane dużo mamy z przebiegami ok. 50 000 km już od nowości i niektóre chleją olej jak szalone, no i błotniki z produ są plastikowe, choć niewiem czy to zaleta czy wada, niewiem jak jest w twoim, przynajmniej rdzewieć nie będą,
ogólnie jako auto firmowe to jak najbardziej tak,
andrewb25

17 Cze 2009, 19:24

Andrew no wiesz masz przyspieszenie do setki w 15 sek.ale spalanie na trasie 3.7 l ,nie narzekaj żle nie jest,na razie nie interesowalem się CLIO III tylko Storią(tak nazywa się jeszcze do tego czasu produkowane CLIO II.Plastiki,kij z nimi,samochodzik na pewno nie jest zły!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

17 Cze 2009, 20:23

ten mój to też jest clio storia

spalanie faktycznie średnio na poziomie 5 L

przynajmniej jest klima, el. szybki, i CD
fotele nie należą do najwygodniejszych

acha jak byłem na 1 serwisie w Renault powiedzieli że wykryli jakąś wadę mocowań foteli no i na gwarancji to robili w każdym z 30 firmówek -chodziło tylko o dokręcenie mocowań foteli także to pikuś.
andrewb25

17 Cze 2009, 21:08

To jak na taki samochodzik ci duzawo pali,wersja 82 konna według mechaników jest lepsza.Dlaczego nie kupiłeś benzynki?!Jutro napisz,Pozdrawiam! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jak stworzyć model koncepcyjny krok po kroku?
    W działach designu poszczególnych marek pracują kreatywni projektanci, często pochodzący z wielu krajów. W przypadku marki ŠKODA, współpracują oni z wieloma działami, głównie Rozwoju Technicznego ...