Siemanko.. Tak jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć jakie auto według was będzie nadawać się do początkowej nauki jazdy, nabrania ,, wprawy " w jeździe.. Dawajcie propozycje ;D Za wszelką pomoc WIELKIE DZIĘKI
Pół żartem pół serio, auto rodziców jeżeli nie masz stałego zarobku i nie będzie cie stać na utrzymanie auta. A jak tak to zależy jaki budżet, bo teoretycznie każdym autem się dobrze jeździ i każde będzie dobre do nauki jazdy (z odpowiednio 'niska' mocą, chyba że masz sporo oleju w głowie)
Wiesz co, Citron.. Oleju w głowie to mam mnóstwo, ale ja nie mam takiej konkretnej orientacji jeśli chodzi o parametry samochodów.. Może dałbyś jakieś propozycje Aha, i mam swój stały zarobek, na garnuszku rodziców już nie jestem
W takim razie przyda nam się budżet jaki chcesz wydać na auto (pamiętając o tym, że trzeba mieć z 1-1.5 tys. zł na sprawy związane z kupnem używanego auta) i to czego oczekujesz mniej więcej od auta. I koledzy z forum na pewno coś odpowiedniego podpowiedzą.
Wiec moze Astra F? Dobre auto z tanimi częściami i super jednostkami pod gaz. Jest to w miare duze auto wiec łatwiej sie potem przesiadziesz na klase średnią.
Lexus LC luksusowe coupe otrzymało pakiet tuningowy TOM’S Racing Japońska firma tuningowa TOM’S Racing opracowała zestaw akcesoriów do tuningu luksusowego coupé Lexus LC. Jak można zauważyć na zdjęciach opublikowanych na oficjalnym profilu firmy, dodatki aerodynamiczne ...
Arrinera Hussarya - fakty i mity Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...
Części tanie, prosta konstrukcja. Znaleźć tylko nie pognitą i będzie dobrze, silnik 1.4 16V lub 1.6. Albo Lanos 1.5, najwięcej egzemplarzy jest z lpg, bo ludzie masowo gazowali lanosy i również jest dość tani w naprawie (wiem bo miałem).
Tutaj wiele zależy od budżetu jaki posiadasz na ten cel,podaj go i łatwiej bedzie doradzić. Do nauki jazdy jako pierwszy samochód- im taniej tym lepiej,może cos pokroju Punto czy seicento?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.