Barol to Punto całkiem przyzwoicie wygląda, ale wydaje mi się, że za takie w miarę przyzwoicie jeżdżące Punto musiałbym dać mimo wszystko trochę więcej, niż te 2500/3000 zł. Poza tym posiada trochę elektryki, a mi strasznie nie zależy na bajerach typu szyberdach, czy elektryczne szyby itd. bo w starszych autach może to być denerwująca i pierwsza rzecz, która zacznie się sypać, a takie pierdołki denerwują i są mi zbędne
Stasiowski co do naszego Poldka, nic nie mam przeciw, kiedyś nawet strasznie podobały mi się wersje atu, ale to było minęło ;p Skoro informacje co do japonca 323F są prawdziwe, że nie lubi gazu, to sobie go podaruje i prawdopodobnie pozostanę przy niemieckiej technologii z tamtych lat
![Smile :)]()
I chyba zacznę się rozglądać za Audikiem, Paskiem i może czymś jeszcze ? Znajomy mechanik zakupił swego czasu właśnie Audi 80 B3 również w gazie, ale z jednym z słabszych silników 1.6, wydaje mi się, że troche za słabe jak na takie auto. Ale generalnie bardzo sobie chwali.
Podsumowując to za jakim silnikiem w Audi 80 B3 się rozglądać, który znosi LPG, ten 1.8 (prawdopodobnie 1.8S ?) czy moze coś innego jest warte wyszukania, ta sama sprawa tyczy się Passata, za jakim silnikiem najlepiej zacząć się rozglądać ? Tak na szybko, to widziałem, że z LPG dużo jest właśnie z motorem 1.8, ale pewności nie mam. Czekam na dalsze "wypociny"
I dzięki wszystkim za odzew
![Wink ;)]()
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.