Tanie auto i łatwe do z tuningowania.

16 Maj 2010, 21:41

hosearmando1 napisał(a):Ja bym szukał auta Japońskiego (Mazda, Honda) mają fajną stylistykę i wiele osób lubi je tuningować... Mazda MX-6 lub MX-3 , Honda Civic coupe... szukaj a znajdziesz :D

Dokładnie, podpisuję się pod tym. Kupując japońskie auto od razu idziesz w kierunku JDM - unikalnych części dostępnych tylko w Japonii. Do dyspozycji masz masę rzeczy, których w Europie w ogóle nie było, np. składane elektrycznie lusterka, skrętne halogeny, climatronic, inne lampy tylne/przednie, opcjonalne pakiety stylistyczne, owiewki itd. itp. Do tego masz oficjalnych tunerów: Honda - Spoon, Mugen, Mazda - Mazdaspeed. To jest gustowne podejście do zmian.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

18 Maj 2010, 04:14

InfinitiG35 napisał(a):Jeśli chodzi o unikalny samochód to jeśli utargujesz to kupisz sobie prawie 200 Konny samochód! Chodzi mi o Nissana Maxime z 1997. Taki jak ten! [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Oczywiście jest to samochód z USA ale słynie z bezawaryjności gdyż miałem go przez ok 9 lat i jedyne co trzeba było wymieniać to Klocki hamulcowe, Olej i oczywiście Paliwo :). Myślę że jest to najlepszy samochód gdyż dorównuje Nissanowi Skyline który jest droższy. Jeśli myślisz o czym innym to kup se po prostu Honde Civic z 2000 roku i bądz przeciętny jak inni! Miej 60 konny silnik i niech cie skutery na światłach wyprzedzają.

Jak masz pisać takie głupoty to lepiej w ogóle nic nie pisz. W czym Nissan Maxima dorównuje Nissanowi Skyline? Tego nawet nie ma jak porównać. Dwa zupełnie inne samochody.
Pokaż mi Civica z 2000 roku, który ma 60 konny silnik...

Co do auta do tuningu to także byłbym za jakimś japońcem i w styl JDM zrobić. Za 12 k nie kupisz niewiadomo jak kultowego auta. No chyba, że masz ochotę znaleźć coś zdezelowanego i pobawic się w duże modyfikacje, budowę pewnych rzeczy od podstaw itd. Ty jednak wspomniałes tylko o tuningu optycznym. Tak z ciekawości... Ile chcesz na ten tuning przeznaczyć pieniędzy?
Klakier
Początkujący

Miejscowość: Płock

18 Maj 2010, 20:57

jakąs toyote sobie kup. albo Honde CRX albo BMW jakies ..
Szczotek
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

21 Maj 2010, 19:50

Klakier napisał(a): Tak z ciekawości... Ile chcesz na ten tuning przeznaczyć pieniędzy?

Myślę że jakieś kolejne 12 000zł.
raf2291
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin