Tanie auto z LPG na dojazdy do pracy.

28 Paź 2014, 12:14

Witam wszystkich tak jak w temacie szukam taniego auta z LPG na dojazdy do pracy.

Nie oczekuję cudów itd ma to być auto do poruszania się z punktu A do B. Nie chce na nie wydawać więcej niż 2tyś zł. Na myśl przychodzi mi jedynie kupno Seicento 1.1 ale może ktoś poleci coś innego czekam na wasze propozycję. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam
Spidi460
Nowicjusz

Auto: Szukam
0

28 Paź 2014, 18:19

Cokolwiek co jeździ i ma przegląd :yes:
Jeśli mówimy o niskich kosztach to Tico jest tutaj liderem, zwłaszcza, jeśli ma lpg . Za 2k zostaniesz dwa takie jak dobrze poszukasz :mrgreen:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
0

28 Paź 2014, 19:02

Zob. na to -> [link do ox.pl wygasł]
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
0

28 Paź 2014, 19:39

Tico odpada :P Siena też bo nie potrzebuje takiego dużego... Ogólnie to już jestem nastawiony na seja 1.1 ale chciałem poradzić się innych może ktoś akurat zaproponuje jakieś inne autko o którym nie miałem pojęcia a spodoba się na tyle by je kupić :)
Spidi460
Nowicjusz

Auto: Szukam
0

28 Paź 2014, 20:09

Cóż tu wiele pisać; Masz allegro, otomoto, olx i inne strony. Wpisujesz kryteria wyboru i otrzymujesz wyniki wyszukiwania, przeglądasz te co cie zainteresują i ewentualnie dzwonisz na wybrane i pytasz się.

Podobnych tematów ostatnio było kilka.

Zamykam :idea:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do podróży kamperem?
    Jeśli chcesz podróżować całą rodziną lub z przyjaciółmi to całą masę pozytywnych wrażeń dostarczy jazda z przyczepą kempingową lub kamperem. Gdy czujemy zmęczenie, lub spodoba nam się okolica – spędzamy ...
    Jak bezpiecznie przewozić psa w samochodzie?
    Na wakacyjne wyjazdy właściciele psów często zabierają swoje czworonogi. I chociaż w domu mogą być ich najlepszymi towarzyszami, to w podróży źle przewożony pies może stanowić zagrożenie dla siebie samego, kierowcy ...