tylko kasa nie duzo a jest kilka aut do wyboru i tu jest dylemat czy np: takie punto 1,1 z 99r czy corsa 1,2 z 94r czy moze jeszcze jakis swift ..i tu niewiadomo co wybierac dlatego pisze tu zeby jakies informacje zebrac na temat tych modeli ...
Oldsmobile F32 Sedan, 1932 rok + przyczepka - pięknie odrestaurowany Ten 4-drzwiowy sedan Oldsmobile F32 z 1932 r. jest wyposażony w pasującą przyczepę w stylu Mullins i został pięknie odrestaurowany z powrotem do swojego oryginalnego przedwojennego, uwielbionego wyglądu. Niewielu Amerykanów ...
Barol napisał(a):http://tablica.pl/oferta/volkswagen-gol ... 2546f93d70 wiem że stary ale jeśli faktycznie doinwestowany to bardzo ciekawa opcja.
Również uważam, że warto się tym leciwym golfem zainteresować, i nie bać się rocznika Liczy się stan techniczny a stare samochody starzeją się wolniej Taki golfik zachowany w oryginale tanieć już nie będzie.
no golfik ladny ,tylko ja podtrzebuje auta na niedlugi okres i szukam cos ekonomicznego wiec asz szkoda go brac ;p ale propozycja dobra ,czekam na wiecej
Dlaczego szkoda? Przynajmniej w jakimś stopniu masz pewność że sie gdzieś nie rozkraczy. Taki Golf będzie miał podobne spalanie do Punta 1.1 które trzeba będzie nieżle piłować żeby jakoś jechało. Ja na Twoim miejscu naprawde bym sie nad nim zastanowił a z odsprzedażą też nie powinno być problemów.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
czemu nie 1,0 oszczedna chociaz a o to chodzi, kiedys mialem swifta 1,0 i z nikim sie nie zgdoze jak ktos powie ze to nie idzie jak na samochod w takiej klasie. a jak jest z seatami co najczesciej sie z nimi dzieje ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.