Tapicerka Triumph TR3

07 Lis 2019, 17:39

Cześć,

Szukam godnego polecenia tapicera z okolic Warszawy do wykonania poniższego zakresu tapicerki:
1. Kierownica
2. Wykładziny do regeneracji jak się da, jak nie to do uszycia
3. Boczki drzwi i boczki przy siedzeniu tylnym
4. Schowek pasażera do regeneracji
5. Listwa górna nad kokpitem
6. Wykładzina bagażnika
7. Płyta w bagażniku oddzielająca bak paliwa- mam na wzór
8. Regeneracja siedzeń i kanapy
9. Ewentualnie soft top do uszycia. Mamy wzory. Zastanawiam się czy kupic czy uszyć w Polsce

Samochód to Triumph TR3

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :D
BBCTR3
Obserwowany

18 Lis 2019, 14:17

Musisz poszukać tapicera który już ma doświadczenie w szyciu tapicerki do starszych samochodów. Najlepiej jak by Ci pokazał jakieś zdjęcia ze swoich takich prac które już wykonał.
W W-wie mam sporo tapicerów ale takich specjalizujących się w tym co potrzebujesz na pewno wybierzesz od razu kilku i wtedy poświęciłbym jeden dzień i udał się do nich wszystkich na krótką rozmowę. To na pewno pomoże Ci szybko wybrać najlepszego.
BBCTR3 napisał(a):Ewentualnie soft top do uszycia. Mamy wzory. Zastanawiam się czy kupic czy uszyć w Polsce
Ja bym chyba uszył wszystko u jednego tapicera.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Mitsubishi e-Evolution Concept
    MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...