darkwater napisał(a):Wiadomo ze przez internet wiele sie nie zdziala ale moze ktos mial podobny problem lub poprostu domysla sie o co chodzi
![Wink ;)]()
Gdybyś wiedział ile już samochodów przez internet naprawiliśmy to byś zmienił zdanie
![Szczęśliwy :D]()
. A powiedz mi jak rozpędzisz się i wciśniesz sprzęgło to ten dźwięk znika??? Jak stoisz to rozumiem że go nie ma? Może Ci po prostu obciera jakiś śmietnik o coś (np. koło)
![Uśmiechnięty :)]()
. To jest cały czas??? Ten dźwięk jest ciągły, przez moment, a głośny??? Sprawdź najpierw po jeździe (minimum parę km, najlepiej na jakieś trasie czy coś ale może być też w mieście (żeby nie po lesie
)) czy lewa felga jest gorętsza od prawej lub na odwrót (głównie chodzi mi o przednie koła, lecz z tyłu też możesz sprawdzić i napisać jeszcze ewentualne różnice temperatury miedzy przodem a tyłem). Fajnie by było też gdybyś na podnośniku lub czymś (
na luzie i na czymś takim, żeby samochód z tego nie spadł) spróbował zakręcić po kolei każdym kołem i powiedział czy przy którymś był większy opór i czy nie było słychać jakiegoś dziwnego dźwięku.
Odpowiedz na wszystko, a na 90% rozwiążemy ten problem... Jest tam ABS???
Pozdrawiam
.