W piątek 5 stycznia rozpoczęły się pierwsze targi motoryzacyjne w tym roku Jest na nich sporo nowości jedną z nich jest Lancer evo X! Auto będzie napędzane dwulitrowym, doładowanym silnikiem o mocy około 300 KM. Napędzany będzie oczywiście na wszystkie koła za pomocą układu S-AWC (Super-All Wheel Control). O właściwą trakcję będą dbały układy Active Yaw Control i Actice Steering. Oto kilka zdjęć tego autka...
Ehh... Marzenie. Duzo zmian wprowadzili od dawnych czasow w tym elitarnym samochodzie. Cieszy oko. Ciekawe tylko jak bedzie wygladal seryjnie produkowany.
widziałem ten model IAA w 05' we frankfurcie na żywo robi ogromne wrażenie , mam nadzieje że też tak wyjdzie w serii, gdzieś mam nawet zdjęcie . musze poszukać .
pozdrawiam
Lexus LS - limuzyna do dyspozycji Agnieszki Radwańskiej Lexus Polska, przy wsparciu Lexus Europe - podpisał umowę partnerską z Agnieszka Radwańska na rok 2013. Logo Lexus będzie widniało na tenisowym stroju Agnieszki Radwańskiej w wszystkich turniejach Wielkiego Szlema, turnieju ...
"Yellow boxy" na drogach - co to takiego? W Szczecinie pojawiły się tzw. "Yellow boxy" mają one na celu poprawę przepustowości ruchu w godzinach szczytu. U nas projekt pilotażowy ma pokazać czy takie rozwiązanie sprawdza się. Jeżeli okaże się że tak, a ...
tył rzeczywiście bardzo podobny a co do przodu to może lekka inspiracja Db9 chociaż nie koniecznie ale poza tym fajne auto i to dosyć mocna zmiana w porównaniu do poprzednich wersji
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.