Tata Indigo - Warto kupić?

27 Lip 2009, 11:00

Witam.
Mam zamiar kupić samochód. Ostatnio na allegro zauważyłem samochód marki TATA, które są tanie. Czy może ktoś powiedzieć więcej o tej marce? Czy warto kupić?

PS. To moj pierwszy post na tym forum, wiec jesli cos jest nie tak, to przepraszam.
xartur23
Nowicjusz

Miejscowość: Radom

27 Lip 2009, 11:39

Więc tak, TATA to dobre samochody ale w niektórych częściach źle wykonane. Jak uważasz że coś czujesz do tego samochody że cię nie zawiedzie to bierz i się nie martw, ale jeżeli bierzesz ten samochód dlatego bo go zobaczyłeś w telewizji albo w necie to lepiej nie. Do aut trzeba mieć zaufanie jak do dziewczyny żeby cię nie zdradziła :) Osobiście zaczekam na kasę i kupie Seata Exeo, ponieważ jest ładny i lubię Seaty czuję że mnie nie zawiedzie.
Orzeszek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Malopolska

27 Lip 2009, 11:50

Ahoj!
Ja się poważnie zastanawiam nad tym samochodem. Znajomy taksówkarz mówił, że dwóch-tzrech jego kumpli się przymierza do Indygo.
Ja byłem na jeździe próbnej i było OK. Choć fotel twardy :)
http://www.tatawarszawa.pl/
Ich samochody do jazd próbnych są na sprzedaż (patrz część "komis")) - czyli już dotarte, a były jeżdżone delikatnie, bo z klientem jeździł sprzedawca (przynajmniej ze mną).
Borys
Borys68

30 Lip 2009, 19:42

Jak byłem tydzień temu na Sycylii to widziałem to cudo... Wprawdzie nie jeździłem, ale był poobijany jakby blacha była z plastiku...
tweedy
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Krk