Td4 2003 po przekładce parowanie szyb słaby nawiew pomoc

25 Paź 2011, 22:27

witam
wymieniłem już wentylator i dalej to samo. Po przeróbce nagrzwnicy nie można włożyć filtra. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić żeby nie parowały szyby i żeby dmuchał ciepłym powietrzem przy mrozach poniżej 10C

proszę o pomoc
maciek
gadula85
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

26 Paź 2011, 17:10

witam dlaczego nie zapytasz o to Mechanika co Ci przekładał ????
jaki wentylator wymieniłeś ?
ewidentnie skopana przekładka serdecznie współczuje to mogą być dopiero początki problemów
Pozdrawiam
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

29 Paź 2011, 14:02

Jeśli problem jest tylko w braku ciepłego powietrza, to sprawdź poziom płynu w zbiorniku wyrównawczym i go uzupełnij. Jak jest go za mało to "ciepło" nie dmucha i to jak widać w większości Landków częsta przyczyna. A moc nawiewu może ograniczać jakiś syf co się dostał do układu, skoro nie ma filtra. W końcu jesień to i liści sporo lata w okolicy.
olo
byolo
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Opel Cascada - efektowny kabriolet na każdą pogodę
    Nowy Opel Cascada to elegancki, czteromiejscowy kabriolet o wydłużonej sylwetce z wysokiej jakości miękkim dachem. Jako jeden z czołowych modeli Opla Cascada wyróżnia się nie tylko gabarytami (długość: prawie 4,7 m), ...