TEDE i jego OPT !

02 Mar 2008, 18:57

A co o Kasi ?? :?: :oops:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

03 Mar 2008, 13:53

stolarz1 napisał(a):A raper z niego taki jak z Milowicza Elvis...

Słucham??? Chyba nie mówisz poważnie? Jezeli tak to z Ciebie taki znawca rapu jak z Tedego Jay-Z :) .
Tede jest jednym z pierwszych i najlepszych polskich raperów. Zanim zaczniesz wypisywać takie pierdoły posłuchaj sobie klasyki: pierwszego 3h czy warszafskiego deszczu... Ja miałem 5-6 lat kiedy to wychodziło a Tede juz wymiatał a mimo to nie pisze takich glupot! Mnie też się nie podoba jego styl, w beefie już nie wiem kto jest lepszy choć na początku byłem za Onarem ale nigdy nie powiem, że Tede jest złym raperem!!!
Przepraszam ale musiałem to wszystko napisać.
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

03 Mar 2008, 20:56

Ok,nie ma sprawy,ale mi chodzi o to jaki jest teraz.Jego teksty są delikatnie mówiąc kiepskie...Poza tym jego sposób bycia itp.Dla mnie jest to żenujące.Oczywiście zrozumiem jak sie nie zgodzisz z moja opinią na ten temat,ale to jest moje zdanie.I wiem,że niektórym może sie nie spodobać.Wogóle Tede(mam takie wrażenie)chce być taki jak amerykańskie gwiazdy hip-hopu,ktore w teledyskach maja pół nagie kobiety i super samochody,ale zwyczajnie mu to nie wychodzi...Według mnie obecna postać Tede-go jest dobra dla nastolatków chodzących w workowych spodniach,zresztą on sam w takich chodzi...Aha!Dla jasności nie uważam sie za znawce rapu,bo to,że czasami słucham tej muzyki nie oznacza,że jestem jej znawcą.
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

03 Mar 2008, 22:05

Może Cię to zdziwi ale zgadzam się z Twoim zdaniem. Też nie lubie Tedego, zresztą napisałem: "z Ciebie taki znawca rapu jak z Tedego Jay-Z". Tede zawsze powtarzał, że wzoruje się na Jay-Z i stąd jego styl bycia który też mi się nie podoba. Nie wiem czy zauwazyłeś ale ja mam 17 lat i chodze od 5 lat w "workowatych" spodniach, zresztą wszyscy raperzy których sluchasz w takich chodzą więc tekst o spodniach jest nie na miejscu. Znam ludzi starszych ode mnie którym to imponuje. Więc o wieku też :).
A czego w ogóle słuchasz???
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

04 Mar 2008, 16:20

na temat tego jak prowadzi OPT mówcie co chcecie ale na temat jego rapu nie da sie nic złego powiedzieć dla mnie to król polskiego HH.
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

04 Mar 2008, 18:58

Czyli mimo że dość mocno sie różnimy(wnioskuje po tym co piszesz) to mamy podobne zdanie na temat Tede-go..A co do muzyki to uważam,że to nie jest forum,które powinno poruszać takie tematy ;) Jak chcesz podagać to napisz na gg.Też mam 17 lat.
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Night Vision - dynamiczne oświetlenie punktowe
    BMW Night Vision, system wspomagania kierowcy z programu BMW ConnectedDrive znacząco przyczynia się do zmniejszenia ryzyka wypadku w czasie jazdy po zmroku. Dzięki dynamicznemu oświetleniu punktowemu (BMW Dynamic Light Spot), ...
    BMW ActiveHybrid 3
    Podwyższona sprawność, której towarzyszy lepsza dynamika samochodu BMW ActiveHybrid 3, to wynik połączenia cenionego i nagradzanego silnika spalinowego z innowacyjnym napędem elektrycznym. Technologia BMW TwinPower ...

04 Mar 2008, 19:08

dla mnie tede jest zaje**sty i jego sposób w jaki prowadzi ten program
Kasia też mi sie bardzo podoba
jeżeli ktoś ma inne zdanie ok
nie bede sie kłucił ale swojego zdania nie zmienie
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

04 Mar 2008, 19:34

TeDe muzę ma spoko, zachowanie nie za bardzo, a co do Kasi, to nie podoba mi się. W ogóle te dziewczyny co u niego występują są tak sztywne, że aż odechciewa się oglądać...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

05 Mar 2008, 16:32

a mi program sie podoba
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

05 Mar 2008, 19:58

Tede - nigdy za nim nie przepadałem i za jego muzyką i jego stylem bycia.
Jednak niestety muszę przyznać że pasuje do tego programu jak nikt, mimo iż wiedzy na temat motoryzacji nie ma porażającej, ale potrafi rzucić zawsze dobrym tekstem, tutaj jakąś anegdotką, czy ripostą.

Co do Kasi to nie komentuję. Jak Ją widzę to mnie skręca od stóp po włosy na głowie. Typowa pusta "lejdi", co myśli że jest już jakąś niesamowitą gwiazdą, a tak naprawdę dobrze wysłowić się nie potrafi kobietka. Niech Ją zmienią na kogoś bardziej rozgarniętego życiowo.

Ogólnie program spoko, szczególnie jak jest się zmęczonym po pracy to można jakoś przyjemnie zabić czas i trochę się przy nim rozerwać. Zawsze jakaś odskocznia od Uwaga-Pirat, czy sztywnego prowadzącego z Jazdy polskiej.

Pozdrawiam.
Rafo
Nowicjusz

06 Mar 2008, 00:23

tede potrafi zarzucic text to prawda
np. mam duzo mocy pod przyciskiem przyspieszacza :D

a co do polskiej jazdy to kubie tez sie czasami fajny texcik wyrwie
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

06 Mar 2008, 20:12

Tede tak naprawdę g...o zna sie na motoryzacji, wozi sie w tym programie jak g...o w betoniatce. Pamiętacie może jak pojechał jakiemuś młodemu siurakowi co se seicento stuningował. Nie wszystkich stac na oryginalnego remusa ipt itd ale tede tego nierozumie.
On ma kase on jest pan. Niewidzi mi sie on w tym programie!
Co do jego muzyki jest ok.
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

06 Mar 2008, 21:20

ja pamiętam to seicento

ale powiedzial mu prawde ze tu kabelek gustownie puszczony bo ten kabelek tam był

a ten właściciel co sobie myślał ze wysłal to do opt że to mtv i pimp my ride?
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

06 Mar 2008, 22:01

Każdy robi to naco go stać, takie jest moje zdanie.
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

06 Mar 2008, 23:32

MOje jest takie: Skoro nie mam pieniędzy, nie robie obciachu sobie i swojemu samochodowi. Ewentualnie montuje spoiler i końcówkę wydechu...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam