TEDE i jego OPT !

31 Lip 2009, 21:39

Koncepcja programu jest słuszna ale prowadzący mnie irytują. Gdyby ich zmienić program mógłby być ciekawy. Teraz gdy widzę Tedego to od razu przełączam na inny program bo nie mogę go znieść.

Kolowi od seicenta może i pojechał ale należało mu się. To co zrobił z tym autem to można określić jako 'wieś tjuning'.
Gerwazy
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów

03 Sie 2009, 15:33

Tak jak koledzy powyżej ... Gdyby byl inny prowadzący to ten program by calkiem inny xD ..Tede nie ma zbyt dużego pojecia o samochodach , moze trochę ma, ale zbyt niewystarczająco . TEDE aby tam się cwańiaczy ... sam slucham rap hh ale denerwuje mnie w tym programie tyle..
DIIL
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pleszew

27 Wrz 2009, 20:16

Osobiście uważam Tede-go za wieśniaka... Strasznie mnie ostatnio zdenerwował mówiąc "CALIBRA SAMA W SOBIE JEST WIEŚNIACKA"...
On sam jest wieśniacki :roll:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

27 Wrz 2009, 20:55

powiedział bardzo trafnie
calibra sama w sobie jest wiejskim tuningiem ale jeszcze go ulepszaja
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

28 Wrz 2009, 13:50

Nie nazywałbym kalibry "wieśniacką" tylko obciachową. Jak na swoje czasy to był naprawdę wózek o niepowtarzalnej stylistyce i chyba w tamtych czasach każdy się za nią oglądał. Teraz to ani klasyk ani nowość, takie cuś dla dzieci ulicy bez kasy, nie ma się co dziwić że ma taką opinię. Z resztą zadajcie sobie pytanie ile razy spotkaliście Calibrę zrobioną ze smakiem? Ja ani razu!
Odnośnie samego TEDEgo to ja tam lubię prowokantów w telewizji :cool: który palnie od czasu do czasu coś głupiego albo w głupkowaty sposób skomentuje czyjś dorobek życia. Uważam że dzięki temu można zachować dystans do życia, zresztą ile można by słuchać wazeliniarstwa.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

29 Wrz 2009, 19:13

A ja kilka razy... I nie prędko ktoś zrobi piękniejsze coupe... Calibra sama w sobie jest wiejskim tuningiem... :roll: Poprostu ręce opadają na ludzi którzy tak mówią... Sam pewnie śmigasz Padłą Bemką albo Golfem
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opony letnie, czyli ogumienie, którego potrzebujesz
    Mechanicy zalecają, aby w momencie gdy średnia dobowa temperatura powietrza osiąga więcej niż 7 stopni Celsjusza, zakładać w pojazdach opony letnie. Sprawdźmy, jakie cechy opon letnich sprawiają, że warto to robić i czemu ...

30 Wrz 2009, 07:51

Nie no stary, nie denerwuj się, przyjdzie czas i na Calibrę. Kiedyś wszyscy śmiali się ze "skarpety" "trabiego" i "kaszlaka" a teraz dobrze utrzymane egzemplarze są dosyć kosztowne w zakupie. Ale nie róbmy OT
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

27 Lis 2009, 08:18

Może i TEDE nie ma dużego pojęcia o samochodach, ale czasem uda mu się jakiś trafny tekst powiedzieć. Nie podoba mi się to że jest takim cwaniakiem, ale w końcu za to mu płacą chociarz kasy ma jak lodu...
Jeżeli chiałbyś dowiedzieć się wiecej to pisz !!
Tuning001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

14 Gru 2009, 06:17

Mi tam on nie przeszkadza osobiście lubię tedego i nie które piosenki. Co do calibry to całkowicie się nie zgadam osobiście podoba mi się to auto i wiele razy widziałem dobrze zrobione to auto. Pojęcie " wieśniackie " dla mnie jest śmieszne pozdrawiam :)
jeefrey
Nowicjusz

Miejscowość: Włocławek

20 Gru 2009, 19:54

ja tam ogolnie za tede nieprzepadam, ale jego program mi się podoba :wink: :wink:
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy

09 Sty 2010, 21:53

Program sam w sobie jest super :twisted: Ale tede i jego nie które komentarze są żałosne :neutral:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

13 Mar 2010, 13:02

dobra to już chyba zostało ustalone, program jest okey, tylko wielki tede jest do dupy:D
warqula
Nowicjusz

Miejscowość: LBN

13 Mar 2010, 14:16

warqula napisał(a):dobra to już chyba zostało ustalone, program jest okey, tylko wielki tede jest do dupy:D

sam jesteś do dupy;P tede właśnie nadaje temu programowi odpowiedni charakter, bo to jest program motoryzacyjno-rozrywkowy a nie ściśle techniczny
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia

13 Mar 2010, 15:25

bodziokardasz napisał(a):
warqula napisał(a):dobra to już chyba zostało ustalone, program jest okey, tylko wielki tede jest do dupy:D

sam jesteś do dupy;P tede właśnie nadaje temu programowi odpowiedni charakter, bo to jest program motoryzacyjno-rozrywkowy a nie ściśle techniczny

Tede to pedał i przez to program traci renomę (jest gorszy) na niczym się nie zna a krytykuj innych :!:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

15 Mar 2010, 20:28

samurajsj700 napisał(a):
bodziokardasz napisał(a):

Tede to pedał i przez to program traci renomę (jest gorszy) na niczym się nie zna a krytykuj innych :!:

tede to pedał? pierwsze słyszę
i powiedz w jaki sposób może psuć swój własny program?
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia