Teren k/Gdansk

12 Cze 2011, 22:22

Witam !! Jako, że to mój pierwszy post pragnę się przywitać Cześć !!! Przeszperałem już część forum, googli, itd.... i nic !!. Niedawno kupiłem Vitare i co raz bardziej podoba mi się jazda tzw. off-road (pseudo off road na razie ;) )Moje pytanie jest następujące czy zna ktoś jakieś ciekawe miejsca w okolicy Gdańska żeby troszkę się pobawić, jakieś stare żwirownie, czy błotko ;). Z góry dzięki !!
Pozdrawiam !!
WMG
WMG
Nowicjusz

Miejscowość: k/Gdansk

13 Cze 2011, 06:46

zależy co rozumiesz pod pojęciem Gdańsk. Większość ludzi jedzie na poligon w okolicach Moreny, choć ja tam akurat nigdy nie byłem :(. Jak zaczynasz to polecam trasy z Auto Świata lub przewodnika BF Goodrich (temat podobny jest ostatnio otwarty). A jak dla Ciebie takie coś to za bardzo lajt to poszukaj imprez na rajdy4x4.pl
mstrucz
Aktywny

Miejscowość: Gdynia

13 Cze 2011, 15:49

no właśnie słyszałem coś o tym poligonie niebawem muszę to sprawdzić ;) a głownie chodzi mi o jakieś żwirownie, czy zabłocone odcinki. Czasem po prostu jadę "na czuja" tzn. wyruszam i skręcam w przypadkowo wybrane polne odcinki itd. Dlatego pomyślałem, że spytam na forum może ktoś ma coś sprawdzonego i będzie chciał się podzielić xD....
Może i nie szybko ale za to daleko !!
WMG
Nowicjusz

Miejscowość: k/Gdansk