Mam pytanko. Czy opłaca się i czy warto do terenówek wciskać butlę z gazem?
Jak długa jest żywotność silników po takiej jeździe? Jeśli tak to jakie autko byście polecili do 15 000 zł, oczywiście mile widziane tańsze autka? Dodam, że dużo śmigam po krajowych drogach...
Mój dziadek jeździ od 5 lat Fronterą 2.4 z LPG i Tobie proponowałbym coś takiego.
Samochód daje radę w terenie co już nie raz sprawdzałem, dobrze znosi LPG i spokojnie kupisz takiego w dobrym stanie za 15tys. zł.
Warto wkładać tam LPG bo oszczędność jest duża.
Jasiek90 napisał(a):Warto wkładać tam LPG bo oszczędność jest duża.
Dokładnie, właśnie to dużych silników lepiej zakładać LPG, niż do małych. Jeżeli nawet LPG osłabi silnik, to w przypadku dużych silników jest z czego schodzić.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Co daje aktywny mechanizm różnicowy? Mechanizm różnicowy to nieodzowny elementem każdego samochodu. Jego zadaniem jest umożliwienie niezależnego obracania się kół osi napędzanej na zakrętach, kiedy każde z nich pokonuje inną drogę. W tej roli bardzo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.