REKLAMA
no jak...
przecież te zwykłe ze sztywnymi mostami produkowane do 93, też miały te silniczki
mój kumpel ma/miał takie truchło
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
SPOA to nie najlepszy sposób na podnoszenie patrola, auto się dźwiga co prawda o 15 cm ale wszystko się zmienia i jeździć takim autem op asfalcie jest bardzo trudnonunchako napisał(a):[link do oferty na Allegro wygasł]
w opisie ma że nadaje się tylko do jazdy terenowej? sory ale nie za bradzo kumam, chodzi mu o to że aż tak żle jezdzi się po asfalcie?
co uważacie o tym patrolu?
w stosunku do oryginału gruszka jest wyżej o jakieś 10 cm, zmiany w zawieszeniu nie mają wpływu na podniesienie gruszki w mościeWezyrro napisał(a):i grucha i tak jest stosunkowo nisko
z samochodów które wkleiłeś najprędzej to pajerko 2 generacjinunchako napisał(a):będę miał na uwadze każdy z wyżej wymienionych samochodów.
synu nie kpijWezyrro napisał(a):no wiem że zmiana zawiechy nie ma wpływu na połozenie gruchy w moście, ale chodziło mi że to 10 cm to stosunkowo mało przy tak pogorszonych właściwościach drogowych gdyby to szło metr w górę to co innego a tu tylko 10 cm
jak ty chcesz hard madafaka zawodnika to odpuść sobie I asie i mahindre i tego typu wynalazki i zmotaj samuraja oprócz mocy i momentu na wydolność silnika mają wpływ przełożenia w skrzyni reduktorze i mostachnunchako napisał(a):cały czas jestem ciekaw jak to jest z kia rocsta?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
oglądać się wogóle za czymś takim czy dać sobie spokój?
szczerze nie podoba mi się zbytnio, ale po małych przeróbkach mógłby naprawde ciekawie wyglądać. Tylko co z tym silnikiem? 2,4 jest słabe w lj70 a 2,2 w kia?