REKLAMA
leon zet napisał(a):Jest teraz taka akcja "Cała Polska czyta dzieciom (neo)"
to dawaj mi tu jakiegoś ja już mu poczytam... tylko czy będzie chciał słuchać ?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
obydwa są duże i hamerykańskie explozja ciutke przestronniejsza obydwa się psują jak amerykańce z końca ubiegłego stulecia i obydwa palą bardzo dużo nawet jak na standardy terenówekpiotrekk1984 napisał(a):a co myślicie o jeepie gc 4,0 1996 r
albo o fordzie explorerze 4,0 ohv 1996r które z nich jest lepsze i wytrzymalsze i ma mniejsze spalanie
pocieszny napisał(a):obydwa są duże i hamerykańskie explozja ciutke przestronniejsza obydwa się psują jak amerykańce z końca ubiegłego stulecia i obydwa palą bardzo dużo nawet jak na standardy terenówekpiotrekk1984 napisał(a):a co myślicie o jeepie gc 4,0 1996 r
albo o fordzie explorerze 4,0 ohv 1996r które z nich jest lepsze i wytrzymalsze i ma mniejsze spalanie
ogólnie GC bym szukał 5,2V8 a explozji w dobrym stanie o co bardzo trudno
pocieszny napisał(a):zależy od nogi ale ile wlejesz tyle zje RR klasik z V8 fajna sprawapiotrekk1984 napisał(a):a co� takiego jak discavery lub range rover ile to łyknie v8 to chyba ponad 20 l lpg
z częściami nie ma problemu a czy będzie palić 23 czy 27l LPG to co to za różnica??piotrekk1984 napisał(a):pocieszny napisał(a):zależy od nogi ale ile wlejesz tyle zje RR klasik z V8 fajna sprawapiotrekk1984 napisał(a):a co� takiego jak discavery lub range rover ile to łyknie v8 to chyba ponad 20 l lpg
tylko z jakim silnikiem 4,0 4,6
ale wydaje mi się z częściami nowymi lipa i że będzie to więcej pić od jeep GC
lepszy nie lepszypiotrekk1984 napisał(a):ale z tego co wiem to jest lepszy grand z rozłanczanym napędem osi przedniej a nie z wiskozą
w starym cziroku na asfalcie 16 to była norma (automat)piotrekk1984 napisał(a):słyszałem że przy delikatnej jeździe można zejść GC 4,0 do 15l lpg czy to prawda czy tylko takie gadanie wiem to od fana marki jeep który posiada Wranglera i granda tylko że 2003