REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
VW Iltis bardzo fajny pojazd terenowypiotrekk1984 napisał(a):czy VW to terenówka nie sądzę chyba że Tuareg ale to SUV
ja nie jestem zwolennikiem tej marki
Chodzi Tobie o Skyline? R32 średnio, jak dla mnie, zaleta w nim jak i następnych to system HICAS i superHICAS. Bardziej podoba mi się R33 i R34 zarówno GT-R jak i GT-T. Mam marzenie posiadania takiego Skyline'a (zwykła wersja RB20DE NEO też by mogła być) , choć z S14 też bym się cieszył jak dzieckosamurajsj700 napisał(a):A co sądzicie o r32
Jogi4x4 napisał(a):Chodzi Tobie o Skyline? R32 średnio, jak dla mnie, zaleta w nim jak i następnych to system HICAS i superHICAS. Bardziej podoba mi się R33 i R34 zarówno GT-R jak i GT-T. Mam marzenie posiadania takiego Skyline'a (zwykła wersja RB20DE NEO też by mogła być) , choć z S14 też bym się cieszył jak dzieckosamurajsj700 napisał(a):A co sądzicie o r32. Kiedyś zastanawiałem się jak silnik RB26DETT robił by w Patrolu (jeździłem V8 4.4 z BMW odpina fajnie), , niby miał on 280KM ale tak na prawdę miał coś ok. 330KM wynikało to z jakiś tam przepisów w Japonii, jak dla mnie bardzo ciekawe i kultowe auto.
Chodziło mi o golfaKarson napisał(a):VW Golf R32
textor2 napisał(a):Jak znajdziesz dobry egzemplarz będziesz zadowolony. Mój na 32 calowych kołach w trasie 18-19 l przy prędkości do 140, w terenie 22-27, ale gdybym cały zbiornik wypalił w błocie zapewne byłoby pow. 30.