Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jakie marki aut masz w swoim garażu które byś chciał diagnozować?Malix7 napisał(a):wolałbym coś lepszego
Przypuszczam że będzie zrobiony na gorszych podzespołach elektroniczny no i inne oprogramowanie. Widziałem kilka takich zamawianych z Chin a takich praktycznie samych od polskiego producenta. Te od nas działały poprawnie z tamtymi był problem bo raz działały, a raz nie chciały w ogóle współpracować. Ja osobiście nie kupiłbym chyba że ktoś by mi potwierdził że jest ok po testach które prowadzone by były przez jakiś czas.Malix7 napisał(a):To nie jest to samo co podałeś w drugim linku tyle że obudową się różni?
Nie wiem jakie ona ma tam funkcje ale może tak być że to co on ma kupisz teraz za 300zł.Malix7 napisał(a):Napisze jeszcze inaczej, parę lat temu mój kolega kupił niby autocoma za około 1000zł i bardzo mi się podoba to jak on działa i że się łączy ze wszystkimi samochodami jak do tej pory, czy te co ja podałem i ty w drugim linku to są podobne i tak staniały od tego czasu czy to totalnie co innego?