Problem z Bluetooth w Peugeot 308

29 Sie 2017, 08:15

:shock: Cóż potrafi ktoś mi odpowiedzieć dlaczego nie mogę sparować vs nawet wybrać opcji podanych na tym zdjęciu? Próbowałem i na włączonym silniku, wyłączonym, sam zapłon, USB nic kompletnie. Bardzo proszę o pomoc w tymże temacie. Nie mogę nawet wybrać tych opcji (ostatnie opcje na zdjęciach)
Lukyaz
Obserwowany

Auto: Peugeot 308

31 Sie 2017, 20:25

Rozumiem, że chcesz się połączyć przez telefon? Czy telefon widzi auto? Czy telefon jest widoczny dla auta?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

05 Wrz 2017, 08:44

Ten element z menu wygląda jak nie aktywny, a to może być dlatego że już jakieś urządzenie ma w pamięci. Spróbuj najpierw wykasować wszystkie sparowane urządzenia i dopiero spróbować parowania. Jak nie będzie miał zapamiętanych urządzeń to ta opcja powinna być aktywna.

Kolejna sprawa to to czy uda się sparować telefon z samochodem czasem urządzenia nie chcą ze sobą współpracować ale to dopiero wtedy jak uda się odblokować parowanie w menu.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS
    Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...
    Opel ADAM z bagażnikiem rowerowym FlexFix
    Na światowej premierze modelu ADAM podczas Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Paryżu zaprezentowane zostanie unikalne rozwiązanie, dostępne w wyposażeniu opcjonalnym nowego, niewielkiego samochodu Opla. Odwiedzający ...