Tiguan - Volkswagen Navigation CY Europa West (V4)

25 Maj 2009, 23:32

Witam! Jestem na tym forum nowy. Mam pytanko. Kupiłem VW Tiguana z nawigacją, dostałem płytki z „Volkswagen Navigation CY Europa West (V4)” jeszcze ich nie zainstalowałem, więc mam pytanie, (nie znam języka niemieckiego ani innych zachodnich), czy są jakieś nakładki lub przeróbki w/w nawigacji? Dotyczy to również „spolszczenia” komunikatów przez cały system nawigacji satelitarnej „RNS 510”. Jak z tym sobie poradzić? Czy ktoś już to przerabiał? Bo jeździć z translatorem to to żadne rozwiązanie, a uczyć się niemieckiego, to mi się nie bardzo chce. Sprzedawca sugerował... naukę niemieckiego, bo inaczej stracę gwarancję na auto. Co Wy na to???
Ostatnio edytowany przez JozekStary, 26 Maj 2009, 23:49, edytowano w sumie 1 raz
JozekStary
Nowicjusz

Miejscowość: Jastrzębie Zdrój

06 Lut 2010, 16:33

JozekStary, witam mam do Ciebie pytanie autko jakie nabyłeś jest nowe czy uzywka
BODEK
bogzof
Nowicjusz

Miejscowość: KRAKÓW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS 430 - prekursor serii F
    Był 2003 rok, w kalifornijskim Huntington Beach ekipa mechaników Rod Millen Special Vehicles przygotowywała pokazowy egzemplarz Lexusa IS do targów SEMA. Ostatecznie z warsztatu wyjechał sportowy sedan z V-ósemką ...