To naprawdę nie jest śmieszne....

16 Sie 2007, 03:48

Drodzy koledzy i koleżanki... Choć z większym naciskiem na kolegów, gdyż koleżanki raczej nie miewają tego problemu... Jako że było już kiedyś o łupieżu, dlatego też postanowiłem się poradzić Was, drogich userów forumsamochodowe.pl w sprawie naprawdę nurtującej mnie od pewnego czasu... Otóż obawiam się, iż zacząłem łysieć... I obawiam się iż odziedziczyłem tą wadę genetycznie, gdyż i mój ojciec jak i jego ojciec nie są bogaci w owłosienie w okolicach czoła... 2 lata temu zacząłem zapuszczać włosy, udało mi się, efekt piorunujący, moja dziewczyna nie pozwala mi ich nawet lekko przyciąć :mrgreen: Ale niestety, zaobserwowałem, iż linia włosów nad czołem, która niegdyś była prosta, teraz zaczyna mieć ubytek w części środkowej.... Dobra, koniec z tą teorią... RATUNKU! Co zrobić aby uchronić się przed łysiną?! Ja nie chcę być łysy!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
DFireCrow

16 Sie 2007, 10:22

Nic tylko kupić jeden ze wspaniałych płynów na porost włosów firmy Mango :P
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

16 Sie 2007, 11:54

ale on może nie wiedzieć co to mango:)albo jak masz kase to jak już wyłysiejesz to zrób sobie przeszczep:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

16 Sie 2007, 18:37

Przyczyną takiego stanu rzeczy jest zwykle nadużywanie po równo piwa i seksu; polskie piwa zawierają ekstrakty przeciwłysieniowe... :wink:
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

17 Sie 2007, 14:39

Ej, przyczyną są akurat geny... Piwa nie nadużywam, bo nie mam czasu, zbyt często prowadzę... A co do seksu... Hm... Nie, też nie nadużywam :mrgreen:
Ale czy są jakieś środki przeciwłysieniowe, sprawdzone, działające... Bo jak nie powstrzymam łysienia, to chyba się załamię i zawieszę swą działalność na forum, wyrzeknę się motoryzacji i zaszyję się w jakiejś jaskini, odziany w skórę jakiegoś zwierza....
DFireCrow

17 Sie 2007, 14:51

:shock: polecałbym wizytę u dermatologa; stan chemiczny skóry trzeba określić i wg tego można aplikować kurację 8)
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Nowy bolid Lexusa na bazie koncepcyjnego Lexusa LF-CC
    Lexus ogłosił, że w roku przyszłym – zbudowany na bazie koncepcyjnego Lexusa LF-CC bolid będzie brał udział w wyścigach Super GT. Nowy, hybrydowy samochód będzie rywalizował w klasie GT500 i zastąpi Lexusa SC430, ...

29 Sie 2007, 10:33

Jest jedna rada. Pogodzić się z tym. :wink:

Skuteczna jest jedynie metoda przeszczepu cebulek.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

26 Wrz 2007, 20:41

myśle że musisz się z tym pogodzić a tak wgóle to łysa głowa to dzisiaj moda ja bym sie tym nieprzejmował
BMW baum mus wek
eda
Początkujący

Miejscowość: czechy

27 Wrz 2007, 00:27

Aleście mnie pocieszyli... :?
DFireCrow