To naprawdę nie jest śmieszne....

16 Sie 2007, 03:48

Drodzy koledzy i koleżanki... Choć z większym naciskiem na kolegów, gdyż koleżanki raczej nie miewają tego problemu... Jako że było już kiedyś o łupieżu, dlatego też postanowiłem się poradzić Was, drogich userów forumsamochodowe.pl w sprawie naprawdę nurtującej mnie od pewnego czasu... Otóż obawiam się, iż zacząłem łysieć... I obawiam się iż odziedziczyłem tą wadę genetycznie, gdyż i mój ojciec jak i jego ojciec nie są bogaci w owłosienie w okolicach czoła... 2 lata temu zacząłem zapuszczać włosy, udało mi się, efekt piorunujący, moja dziewczyna nie pozwala mi ich nawet lekko przyciąć :mrgreen: Ale niestety, zaobserwowałem, iż linia włosów nad czołem, która niegdyś była prosta, teraz zaczyna mieć ubytek w części środkowej.... Dobra, koniec z tą teorią... RATUNKU! Co zrobić aby uchronić się przed łysiną?! Ja nie chcę być łysy!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
DFireCrow

16 Sie 2007, 10:22

Nic tylko kupić jeden ze wspaniałych płynów na porost włosów firmy Mango :P
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

16 Sie 2007, 11:54

ale on może nie wiedzieć co to mango:)albo jak masz kase to jak już wyłysiejesz to zrób sobie przeszczep:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

16 Sie 2007, 18:37

Przyczyną takiego stanu rzeczy jest zwykle nadużywanie po równo piwa i seksu; polskie piwa zawierają ekstrakty przeciwłysieniowe... :wink:
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

17 Sie 2007, 14:39

Ej, przyczyną są akurat geny... Piwa nie nadużywam, bo nie mam czasu, zbyt często prowadzę... A co do seksu... Hm... Nie, też nie nadużywam :mrgreen:
Ale czy są jakieś środki przeciwłysieniowe, sprawdzone, działające... Bo jak nie powstrzymam łysienia, to chyba się załamię i zawieszę swą działalność na forum, wyrzeknę się motoryzacji i zaszyję się w jakiejś jaskini, odziany w skórę jakiegoś zwierza....
DFireCrow

17 Sie 2007, 14:51

:shock: polecałbym wizytę u dermatologa; stan chemiczny skóry trzeba określić i wg tego można aplikować kurację 8)
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Avensis silnik 2.0 D-4D Powerboost
    Avensis 2.0 D-4D Powerboost rozwija moc 150 KM (o 26 KM więcej niż w przypadku wersji seryjnej) oraz moment obrotowy 350 Nm (w zakresie 1600-2800 obr./min., o 40 Nm wiecej niż w przypadku wersji seryjnej). Dzięki temu przyśpieszenie ...
    Czy płukanki do silnika rzeczywiście pomagają?
    Temat płukanek do silnika to powód do niekończące się dyskusji. Niektórzy uważają, że użycie płukanki nie tylko nie pomaga, ale może nawet zaszkodzić silnikowi. Inni są fanami płukanek i stosują je jako środek ...

29 Sie 2007, 10:33

Jest jedna rada. Pogodzić się z tym. :wink:

Skuteczna jest jedynie metoda przeszczepu cebulek.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

26 Wrz 2007, 20:41

myśle że musisz się z tym pogodzić a tak wgóle to łysa głowa to dzisiaj moda ja bym sie tym nieprzejmował
BMW baum mus wek
eda
Początkujący

Miejscowość: czechy

27 Wrz 2007, 00:27

Aleście mnie pocieszyli... :?
DFireCrow