Jaki kredyt na auto?

16 Sie 2007, 19:07

witam, jestem zainteresowany zakupem auta z rynku wtornego, nie posiadam calej gotowki. czy znacie jakis tani kredyt na samochod?
bobe
Początkujący

0

17 Sie 2007, 23:12

1. GEMONEYBANK kredyt samochodowy na zakup pojazdu nie starszego niż 15lat, po spłacie kredytu pojazd nie będzie starszy niż 20lat (więc niezbyt ograniczające kryterium).

2. VWBDIRECT kredyt samochodowy na zakup pojazdu, który po spłacie kredytu pojazd nie będzie starszy niż 10lat (tutaj, jak widać ograniczenie jest znaczne).

Ew. kredyt konsumencki (te są znacznie droższe)

Najlepiej odwiedź placówki kilku banków i dowiedz się wszystkiego z rozmowy z konsultantami, dopiero w taki sposób poznasz rzeczywiste koszty kredytów.
wrokris
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa
0

18 Sie 2007, 19:45

w santanderze tez chyba maja ale z tego co pamietam to w GE sa chyba lepsze warunki. sprawdz na stronkach www tych bankow bo warunki sie czesto zmieniaja no i czasem sa jakies promocje
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce
0

19 Sie 2007, 16:26

co za banki, wyslalem 2 formularze i nikt nie oddzwonil, moze ktos z was splaca podobny kredyt i mozecie mi naswietlic ten temat. pozdrawiam
bobe
Początkujący

0

19 Sie 2007, 21:36

bobe napisał(a):co za banki, wyslalem 2 formularze i nikt nie oddzwonil, moze ktos z was splaca podobny kredyt i mozecie mi naswietlic ten temat. pozdrawiam
a nie zapomniales przypadkiem ze jest weekend? :P do tego w srode bylo swieto wiec spro ludzi pobralo po 2 dni urlopu i maja "dlugi weekend"

podejrzewam ze w poniedzialek sie odezwa :)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0

20 Sie 2007, 19:50

faktycznie zapomnialem ze czesc osob moze miec dlugi weekend, jak sie pracuje co najmniej 6 dni w tygodniu:) minal poniedzialek i nadal nic. przejrzalem kilka ofert na stronach i poczekam, moze ktos sie odezwie. nikt z forumowiczow nie splaca czegos podobnego? pozdr
bobe
Początkujący

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowy Zlot Citroenów 2CV
    Światowy Zlot fanów modelu Citroena 2CV zgromadził miłośników już po raz dwudziesty drugi. Odbył się on pod koniec lipca od 26 do 30 w portugalskim kurorcie Ericeira nad Oceanem Atlantyckim. Światowy Zlot 2CV ...

21 Sie 2007, 19:47

Heh nie każdy ma tak dobrze...Ja sie w sumie nie rozglądam za kredytem...moim zdaniem gotówka rulez...ale jak sie nie ma to trzeba spróbować...
Saimon
Początkujący

0

22 Sie 2007, 19:58

no wlasnie ja tez sie rozgladam, znalazlem ciekawy artykul, juz wczesniej ktos wspomnial o tej ofercie.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kredyt- ... 24338.html
bobe
Początkujący

0

24 Sie 2007, 02:14

Zmieniam zdanie co do GEmoneybank, po tym jak Pani Konsultantka molestowała mnie żebym wziął kredyt na zakup pojazdu z sieci GEpard.
wrokris
Nowicjusz

0

24 Sie 2007, 02:18

Można jeszcze próbować w GETINBANK, podobna mają jakąś ciekawą ofertę.
wrokris
Nowicjusz

0

24 Sie 2007, 18:22

hmm ten getin to jednak rewelacja zadna... oprocentowanie ZMIENNE wynosi nawet 18,9% i niby rzeczywiste 20,9%...

poczytajcie sobie: http://www.getinbank.pl/162.php
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0

26 Sie 2007, 16:12

rzeczywiscie bez rewelacji, skoro juz sie kredytowac to lepiej kupiec nowsze auto, mniejsze oprocentowanie i wiekszy pozytek z zakupu. Wrokris moze pani konsultantka molestowala Cie z innego powodu:)
bobe
Początkujący

0

26 Sie 2007, 20:59

heheh, trzeba bylo wykorzystac sytuacje, umowic sie z ta konsultantka to moze by zalatwila cos lepszego po znajomosci (nawet krotkiej :P )
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

0

27 Sie 2007, 13:58

Nie ma takiej opcji...konsultantki czy doradcy są nieugięci :) Zniżek nie ma :(
Czytałem ten artykuł na bankierze, wytaje mi się że ten bank trafił z ofertą. Przecież w Polsce większość samochodów jest sprowadzanych (używanych) Taki kredycik na 5k jest w miare znośny miesięcznie dla kieszeni...
Saimon
Początkujący

0

27 Sie 2007, 20:41

znizki moga byc ale nie przez telefon:) oferta wydaje sie ciekawa, a mowimy tez o malych kwotach, ktorych miesieczna rata jest do zaakceptowania. przydalby sie ktos kto juz splaca takie cudo.
bobe
Początkujący

0