Top Gear - o programie.

16 Kwi 2008, 22:46

Bo u niemców porządek musi być...Po prostu jakoś tak sztywno to wygląda...wręcz sztampowo...

Bronek- no właśnie o to chodzi w TG :)
Saimon
Początkujący

17 Kwi 2008, 14:26

i to mi się bardzo podoba 8)

a kwietniowy numer TG jak dla mnie rządzi, takich pięknych fotek w jednym wydaniu jeszcze nie widziałem. No i standardowo kilka świetnych artów... I jak tu nie kochać Top Geara :D
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

17 Kwi 2008, 18:50

Wychodzi na to że z numeru na numer jest co raz lepiej :)
Saimon
Początkujący

17 Kwi 2008, 20:38

Pojawił się też art o autach policyjnych, więc jednak czytają opinie czytelników i ich listy:) to cieszy
bobe
Początkujący

18 Kwi 2008, 19:04

bobe napisał(a):Pojawił się też art o autach policyjnych, więc jednak czytają opinie czytelników i ich listy:) to cieszy
no przecież w kwietniowym numerze wydrukowali nawet parę listów od czytelników - nawet kobiety do nich piszą :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

18 Kwi 2008, 21:34

No piszą, bo zarówno pismacy z wysp jak i nasz naczelny to bożyszcza kobiet:) Każda szanująca się gazeta czyta listy i zamieszcza najciekawsze, więc TG nie może robić inaczej.
bobe
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda latem na zimówkach to zły pomysł
    Możesz nie być tego świadomy, ale pewnie w Twoim kręgu znajomych czy sąsiadów znajdzie się ktoś, kto jeździ na oponach zimowych. A może robisz to właśnie Ty? Czy warto tak ryzykować? Nie każda opona potrafi zapewnić ...

19 Kwi 2008, 21:06

bobe napisał(a):pismacy z wysp jak i nasz naczelny to bożyszcza kobiet:)
moja siostra po przeczytaniu twojego posta tylko parsknęła śmiechem :P

jakoś nie podziela tego stwierdzenia hehe widocznie jednak nie wszystkim kobietom sie podobają hehehe
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

20 Kwi 2008, 21:57

Podejrzewam że oni sami z takiego stwierdzenia by parskneli śmiechem :)
Saimon
Początkujący

22 Kwi 2008, 21:23

Nie twierdze że wszystkim się podobają i że wogóle są przystojni, ale to co robią i ich styl przyprawia wiele kobiet o gęsią skórkę, zresztą mnie też tylko w innym sensie:)
bobe
Początkujący

23 Kwi 2008, 14:59

bobe napisał(a):Nie twierdze że wszystkim się podobają i że wogóle są przystojni, ale to co robią i ich styl przyprawia wiele kobiet o gęsią skórkę, zresztą mnie też tylko w innym sensie:)
heheh no wiesz kobiety muszą na coś polecieć - albo uroda albo kasa albo sława. Wszyscy trzej mają co najmniej te 2 ostatnie "cechy" więc wcale mnie nie dziwią reakcje tych kobiet :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

24 Kwi 2008, 21:28

No właśnie, poza tym ostatnio jak słucham wypowiedzi kobiet, albo widzę ankiety, to wygląd nie jest najważniejszy, więc Chomik to też ciacho:) dla mnie nie, ale cenię to co robi:)
bobe
Początkujący

25 Kwi 2008, 15:06

No ładne tematy zarzucacie he he :) Ale fakt kasa,sława podoba się :D
szybki_lopez
Nowicjusz

25 Kwi 2008, 17:06

szybki_lopez napisał(a):No ładne tematy zarzucacie he he :) Ale fakt kasa,sława podoba się :D
heh a kto by nie chciał takiej kasy jak ludzie z ekipy Top Gear... Ja bym na pewno nie pogardził :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

25 Kwi 2008, 21:06

Wogóle są w czepku urodzeni, robią to co lubią, bawią się przy tym nieźle i jeszcze hajs niemiłosierny zgarniają:) też bym tak chciał, nie mówię nawet że na taką skalę, ale chociaż ciut ciut:)
bobe
Początkujący

28 Kwi 2008, 18:38

No to czytaj polskiego Top Gear'a ucz się pilnie a może Ci się uda :)))
szybki_lopez
Nowicjusz