Top Gear - o programie.

14 Maj 2016, 21:59

Też oglądaliśmy. Jutro powtórka jakoś po 13-ej, a w soboty o 17 nowe odcinki, 8 sezon leci.
jakataka
Nowicjusz

Miejscowość: 3miasto

13 Cze 2016, 11:51

Ostatnio oglądałem odcinki serii 23 która ma już nową obsadę i powiem szczerze że nie mogłem się połapać kto tak naprawdę prowadzi program. Dopiero po sprawdzeniu wyszło że jest więcej prowadzących niż w poprzedniej obsadzie (Clarkson, Hammond, May). Teraz mamy w obsadzie aż sześciu prowadzących którymi są: Chris Evans, Matt LeBlanc, Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan i oczywiście Stig.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

11 Gru 2017, 13:24

A ja tylko dopowiem że Richard Hammond bez reżyserki z TopGear i ułożonych gotowców (tekstów) w swoich prywatnych programach przypomina raczej uciekiniera z zamkniętego oddziału psychiatrycznego a nie prezentera i dziennikarza. Sorry ale musiałem. :mrgreen: :mrgreen:
speedyrider
Początkujący

Zdjęcia: 5
Miejscowość: Łomianki
Prawo jazdy: 19 07 1985
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Taczka
Paliwo: Inne
Typ: Inny
Rok produkcji: 2017

11 Gru 2017, 16:25

Dobre :)

Ja muszę przyznać że jednak lubiłem tą trójkę w TopGear, ci nowi zupełnie mi jakoś nie podchodzą. Niby próbują być zabawni itd. ale to już nie jest to.

Zresztą wystarczy popatrzeć ile leci powtórek sezonów ze starymi prezenterami :) a to daje trochę do myślenia, że nowe raczej tak popularne już nie są.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999

11 Gru 2017, 16:50

No nie powiem że nie dało się ich wielbić. :mrgreen: no ale Hammond taki urokliwy poza TopGear juz nie jest. Innych sie nie czepiam. A co do powtórek to nawet ze mną tematu nie zaczynaj bo mnie tu "zbiją" :mrgreen: Właśnie podziwiam wałki pt."Patrol drogowy" i zastanawiam się czy ten trik opatentowało TVN Turbo czy to już tak od twórców w gotowcu przyszło. Jaki trik? Mieszanie scen z różnych odcinków i zezonów na przemian z nowymi i ogłaszanie w EPG że to nowe. Anteny TVNu za wysoko stoją bo gdyby były w zasięgu cegły... to osobiście bym tam kilka nocek w kapturze wystał!
speedyrider
Początkujący

Zdjęcia: 5
Miejscowość: Łomianki
Prawo jazdy: 19 07 1985
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Taczka
Paliwo: Inne
Typ: Inny
Rok produkcji: 2017
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

MOTO Session 2013 / relacja
    Moto Session 2013 to wielkie lubelskie święto motoryzacji, na którym zaprezentowały się aż 22 marki. Najnowsze modele wielu marek samochodów kusiły wielbicieli nowinek motoryzacyjnych. Dzięki motocyklom i samochodom ...
    Kia Sorento po zmianach
    Odświeżona linia i zmodernizowana konstrukcja skorupy nadwozia, nowy silnik benzynowy 2.4 GDI o niższym zużyciu paliwa i emisji spalin, wyższy komfort podróżowania i lepsze własności jezdne – to tylko niektóre ...