Top Gear - o programie.

10 Mar 2008, 21:57

dlaczego wariat, czlowiek opanowany, posiadajacy odpowiednie umiejetnosci, a przerubek w samochodzie trzebaby zrobic bardzo duzo, zostalaby chyba tylko karoseria :)
mamai
Początkujący

11 Mar 2008, 15:27

Saimon napisał(a):
bobe napisał(a):No taki kredens to było coś, nawet w driftingu mógłby konkurować z japończykami:) w sam raz temat na artykuł.

Po delikatnych przeróbkach to i z lepszymi mógł by powalczyć :)
heh, wystarczy mocny silnik i wzmocniony wał i most i można walczyć z każdym. w drifcie reszta już nieważna :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

11 Mar 2008, 20:45

hmmmm, mysle ze jeszcze potrzeba troche umiejetnosci :), sam sprzet nie czyni mistrza
mamai
Początkujący

11 Mar 2008, 21:45

Przede wszystkim umiejętności, bo ich brak widzimy czasem na drogach, skutki opłakane, sam człowiek czasem złapie się za głowę co wyczynia:)
bobe
Początkujący

12 Mar 2008, 13:03

mamai napisał(a):hmmmm, mysle ze jeszcze potrzeba troche umiejetnosci :), sam sprzet nie czyni mistrza
no tak, przecież to jasne ale gadaliśmy o samochodach a nie o kierowcach. jednak bez dobrego sprzętu nawet wielki talent nie pomoże (jak w przypadku Kubicy)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

12 Mar 2008, 20:59

nieno oczywiscie, a co do Kubicy to zobaczymy co bedzie sie dzialo w tym sezonei moze wreszcie sie ruszy :)
mamai
Początkujący

12 Mar 2008, 21:14

W jego przypadku chyba nie tylko sprzęt jest winny, powinien trafić do innego zespołu i byłoby na pewno lepiej, zobaczymy co ten sezon pokaże. Szkoda że w gazetach motoryzacyjnych tak mało o F1 i Kubicy.
bobe
Początkujący

13 Mar 2008, 14:58

bobe napisał(a):W jego przypadku chyba nie tylko sprzęt jest winny, powinien trafić do innego zespołu i byłoby na pewno lepiej, zobaczymy co ten sezon pokaże. Szkoda że w gazetach motoryzacyjnych tak mało o F1 i Kubicy.
przecież są gazety tylko o F1 - tam o Kubicy znajdziesz wszystko :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

13 Mar 2008, 18:36

A internet i google to od czego masz?? :P
Saimon
Początkujący

13 Mar 2008, 20:49

Jest polska gazeta o F1, nie widziałem, z nowości to tylko TG ostatnio czytałem, a internetu powoli mam dość, może nie samych informacji tylko męczenia wzroku przed monitorem:)
bobe
Początkujący

14 Mar 2008, 16:04

bobe napisał(a):Jest polska gazeta o F1, nie widziałem, z nowości to tylko TG ostatnio czytałem, a internetu powoli mam dość, może nie samych informacji tylko męczenia wzroku przed monitorem:)
też prawda. zreszta czytanie gazety to nie to samo co net. i gazetę możesz wszedzie ze sobą zabrać :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

14 Mar 2008, 21:29

Laptopa też:) ale jest pewne miejsce, gdzie facet musi zabrać gazetkę, dlatego czasem warto odpocząć od kompa.
bobe
Początkujący

15 Mar 2008, 17:00

nie no oczywiscie, mozna wszedzie ciagac ze soba laptopa, ale co bedzie jak bateria padnie, albo pola niebedzie :) gazeta nie jest zasilana bateria, mozna ja czytac kiedy sie chce:)
mamai
Początkujący

15 Mar 2008, 23:28

Pod warunkiem e wcześniej biodegradacji nie ulegnie ;P :)
Saimon
Początkujący

16 Mar 2008, 20:32

No już nie przesadzajmy:) poprostu nie należy poddawać jej zbyt wielu procesom chemicznym. Udało mi się dostać 2 numer TG, jeszcze nigdy nie szukałem gazety tak długo.
bobe
Początkujący