Top Gear - o programie.

17 Mar 2008, 12:45

Mimo wszystko to jest jakiś wyznacznik popularności...
Saimon
Początkujący

17 Mar 2008, 21:47

tez tak mysle, problemy z dostaniem gazety moze oznaczac, ze szybko sie rozchodzi
mamai
Początkujący

17 Mar 2008, 23:24

Ja właśnie dzisiaj byłem w REALU. Na pasażu jest taki sklepik IN MEDIO (jakaś kafejka, stoliki i gazety) jest całe stoisko, na którym jest tylko TG. Szacunkowo obliczyłem 20 gazet....może Wy też macie REAL z takim sklepem na pasażu...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

18 Mar 2008, 15:32

Bryann napisał(a):Ja właśnie dzisiaj byłem w REALU. Na pasażu jest taki sklepik IN MEDIO (jakaś kafejka, stoliki i gazety) jest całe stoisko, na którym jest tylko TG. Szacunkowo obliczyłem 20 gazet....może Wy też macie REAL z takim sklepem na pasażu...
u mnie jest In-Medio w TESCO i jedna z szyb wystawowych jest cała zastawiona nowym nr TG :) do tego w srodku dali gazecie całą półkę :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

18 Mar 2008, 16:19

Tak więc chłopaki szukajcie tej sieci sklepów IN-MEDIO. Oni mają baaaaaardzo duże zaopatrzenie Top Gearowe.
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

18 Mar 2008, 20:28

Mnie udało się w sieci RUCHu:) ale musiałem stoczyć niezłą walkę o 2 numer.
bobe
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczne wakacje z kamperem
    Z powodu pandemii wiele osób obawia się spędzać urlop w dużych ośrodkach wypoczynkowych. W tej sytuacji jednym z możliwych rozwiązań okazuje się kamper, inaczej samochód kempingowy, posiadający część mieszkalną, ...

18 Mar 2008, 20:30

czyli jeszcze jest, trzeba zorganizowac wyprawe poszukiwawcza :D
mamai
Początkujący

18 Mar 2008, 20:42

Jest, oni tylko tak mało dostają po kioskach, ale dowoża później, bo już się orientowałem. Warto było jednak trochę poszukać, bo już widzę że jest co poczytać.
bobe
Początkujący

18 Mar 2008, 21:05

Ta gazeta to nowość. Kioskarze boją kupować sięnowych gazet w dużych ilościach gdyż nie chcą być stratni (nie chcą by gazety zostały im na sklepie) jak kupią jedną dwie lub 5 to gazety zejdą, a co do większej ilości to nie wiadomo. Jak wszystkie zejdą co poniektórzy oczywiście zamawiają jeszcze, ale to rzadkość...słowa pewnej kioskarki :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

19 Mar 2008, 13:53

Bryann napisał(a):Ta gazeta to nowość. Kioskarze boją kupować sięnowych gazet w dużych ilościach gdyż nie chcą być stratni (nie chcą by gazety zostały im na sklepie) jak kupią jedną dwie lub 5 to gazety zejdą, a co do większej ilości to nie wiadomo. Jak wszystkie zejdą co poniektórzy oczywiście zamawiają jeszcze, ale to rzadkość...słowa pewnej kioskarki :)
hmmm trochę to dziwne. mam znajomą która pracuje w In-Medio i mówiła że jak gazety zostają to idą jako zwroty do firmy która dostarcza (później pewnie do wydawcy) a płacą tylko za sprzedane egzemplarze. nie wiem, może nie w każdej firmie która dostarcza prasę tak jest ale wydaje mi się że przynajmniej powinno tak być wszędzie
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

19 Mar 2008, 20:45

mysle ze jedank zalezy od dostawcy prasy do danego punktu, a z drugiej strony ciekawy jestem czemu jak zejda te ktore sa to kioskaze nie domawiaja
mamai
Początkujący

19 Mar 2008, 22:29

No kolego bronek nie wiem jak to jest. Kioski to są kioski, a sieć taka jak choćby IN-Medio mają pewne jakieś tam inne układy itd...
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

19 Mar 2008, 23:29

ma ktoś moze pierwszy sezon TG ?? najlepiej jak by miał torenta, albo gdzie można ściągnąć. Dokładnie poszukuje 1 3 4 i 5 sezonu ...
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

19 Mar 2008, 23:44

Bo obecnie kioski są w ajencji po prostu... Tyle gazet dostają i nie więcej...
Saimon
Początkujący

20 Mar 2008, 15:31

Bryann napisał(a):No kolego bronek nie wiem jak to jest. Kioski to są kioski, a sieć taka jak choćby IN-Medio mają pewne jakieś tam inne układy itd...
gadałem dziś z właścicielem sklepiku osiedlowego u mnie i też tak jest u niego że może zwracać (dostarcza do niego Kolporter)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika