Top Gear - o programie.

20 Mar 2008, 19:16

Zwroty są zawsze przyjmowane...ale domawiać gazet raczej nie można...
Saimon
Początkujący

20 Mar 2008, 22:39

Pewnie się muszą deklarować na jakieś konkretne ilości, bo później jest problem, pewnie większość gazet idzie do typowych punktów prasowych, jak wspomniane In Medio.
bobe
Początkujący

21 Mar 2008, 16:54

Saimon napisał(a):Zwroty są zawsze przyjmowane...ale domawiać gazet raczej nie można...
właśnie, więc dziwi mnie to oc się dziej w niektórych kioskach. co im szkodzi zamówić więcej - nie sprzedadzą to zwrócą a kosztów z tego powodu nie będą mieć. no ale trzeba po prostu chcieć...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

21 Mar 2008, 22:04

No ale z tego co piszą o sprzedaży to może nie bardzo można było zamówić, skoro tak się rozszedł 1 numer, sami zobaczcie.

http://www.wirtualnemedia.pl/article/22 ... nowano.htm
bobe
Początkujący

22 Mar 2008, 16:20

tego to sie nie spodziewalem, zapotrzebowanie przerosl naklad :) raczej zadko sie zdaza taka sytuacja
mamai
Początkujący

22 Mar 2008, 23:42

Duże zainteresowanie jednak jes...Zresztą można się było tego spodziewać po tym jak pare osób miało kłopoty ze znalezieniem jego...
Saimon
Początkujący

25 Mar 2008, 15:36

mamai napisał(a):tego to sie nie spodziewalem, zapotrzebowanie przerosl naklad :) raczej zadko sie zdaza taka sytuacja
heh, to chyba sie bardzo rzadko zdarza :P no ale świadczy to tylko o wielkiej popularności Top Geara w Polsce. Myślę że magazyn też ma świetlaną drogę przed sobą, jednak to oficjalna gazeta na licencji a nie jakiś przypadkowy tytuł
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

25 Mar 2008, 21:38

Popyt nakładu nie przerósł, jeśli dobrze czytam, ale średnią sprzedaż jakiej by wydawca oczekiwał, z tego co widzę w okolicznych kioskach, to nieźle się sprzedaje.
bobe
Początkujący

26 Mar 2008, 15:53

bobe napisał(a):Popyt nakładu nie przerósł, jeśli dobrze czytam, ale średnią sprzedaż jakiej by wydawca oczekiwał, z tego co widzę w okolicznych kioskach, to nieźle się sprzedaje.
czekaj, czekaj, piszą tam że wydawca specjalnie zwiększył nakład że nie dopuścić do sytuacji o której piszesz. bez tego manewru gazet by po prostu zabrakło w kioskach :)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

27 Mar 2008, 22:05

W sumie mogłoby się tak zdażyć:) powolutku czytam drugi numer i moim zdaniem lepszy od pierwszego, więc nic dziwnego że nakład zwiększony.
bobe
Początkujący

27 Mar 2008, 23:42

Ale koledzy, prawdę mówiąc temat odnośnie gazety jest gdzie indziej..

tu piszemy o programie a nie gazety.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

28 Mar 2008, 14:56

wychodzi na to ze magazyn jest tak samo popularny jak program, no i jest dobrym uzupelnieniem programu
mamai
Początkujący

28 Mar 2008, 22:29

mamai napisał(a):wychodzi na to ze magazyn jest tak samo popularny jak program, no i jest dobrym uzupelnieniem programu
no jest, jest ale nic jednak nie przebije programu ;) jednak obejrzeć to nie poczytać, no i te miny Clarksona :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

29 Mar 2008, 17:11

to fakt miny ma przesmieszne, zreszta nietylko on Chomik, tez czasami wyglada jak dziecko ktoremu zabrano zabawke
mamai
Początkujący

30 Mar 2008, 21:04

Na zdjęciach też zabawnie wyglądają. Co do programu to strasznie się zdenerwowałem jak usłyszałem że tylko BBC będzie mogło nadawać program, a z netu za bardzo nie wiem gdzie można ściągnąć, dlatego wziąłem się za gazetę:)
bobe
Początkujący