REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mi też już jakoś przeszło. Jest Top Gear Magazine po polsku a co do odcinków to bez problemu można ściągnąć z netu to co leci na BBC więc problemu nie widzęmamai napisał(a):mi juz nie przeszkadza brak programu na TVN, malo mam czasu na ogladanie telewizji, a poczytac cos ciekawego zawsze sie znajdzie
w sumie gazeta to zawsze coś innego bo jednak te felietony to zupełnie co innego niż to co jest w TV. chcąc mieć wszystko trzeba i oglądać i czytaćbobe napisał(a):Tak, tylko tak jak nie chciało by się kupować gazety jakby leciał program w tv, tak samo teraz nie chce mi się szukać odcinków w necie, jak mogę poczytać, w dużo większym rozmiarze Jerremego, Ryśka, czy Maya.
no a co byś chciał - gazetę z samymi ich tekstami? jak komuś mało to niech się zaopatrzy w którąs z 4 ksiązek Clarksona i po sprawie Top Gear to inna bajka - zresztą keidy oni by mieli czss ogarniać i program i gazetę w 100:bobe napisał(a):felietonów trójki z angielskiego TG jest stosunkowo niewiele
no oczywiście że tak, zresztą to właśnie chyba o to chodzi, żebyśmy mogli poczytać to co jest w oryginale. a reszty dopełniają arty polskich autorów i mamy niezły zestawbobe napisał(a):teksty w polskiej wersji są chyba tylko przedrukiem a nie są pisane specjalnie dla nas
w sumie te artykuły "niemotoryzacyjnych" felietonistów to coś bardzo fajnego - bardzo mi się to podoba w TG. Był Bater, teraz Najsztub, ciekawe kto napisze do kwietniowego numeru?bobe napisał(a):No, wszystko ok jak na razie. Dopiero teraz przeczytałem art Najsztuba, spodobał mi się opowiadając o tej wolności i nauce jazdy na maluchu, zawsze wiedziałem że to pokręcony koleś:)
bobe napisał(a):w sumie te artykuły "niemotoryzacyjnych" felietonistów to coś bardzo fajnego - bardzo mi się to podoba w TG. Był Bater, teraz Najsztub, ciekawe kto napisze do kwietniowego numeru?
no nie przesadzaj... to że nie zasypują nas danymi technicznymi jak Niemcy to nie znaczy że nie mają nic wspólnego z motoryzacją. Jak dla mnie piszą o tym co najważniejsze - o radości z jazdy.bobe napisał(a):chociaż arty Brytyjczyków z fachową prasą motoryzacyjną mają tyle wspólnego co ja z mercedesami:)