19 Lut 2013, 12:05
Cześć. Mam na imię Krystian. Prawo jazdy mam od ponad czterech lat. Do tej pory jeździłem Mazdą 323F z silnikiem 2.0 DITD (i użytkuję nadal), która to w naszej rodzinie jest niemal od początku. W ostatnim czasie postanowiłem zmienić samochód. Chciałem, ażeby ten samochód był moim oczkiem w głowie, taką perełką, a nie nudnym hatchbackiem prawidłowo jeżdżącym z jednego punktu do innego. Rozglądałem się za autami chyba wszystkich klas, bo była A4, Wrangler, Z4, MX5, E92, Murano, Discovery i wiele innych, ale zawsze coś tam nie pasowało. Jednak postanowiłem, że poczekam jeszcze trochę i przeanalizuję rynek jeszcze raz. Dlatego też zwracam się z prośbą do Was. Tak jak wcześniej wspomniałem chciałbym aby auto było dość nietuzinkowe, wyróżniające i ładnie wyglądające, wykonane z dobrych materiałów w środku, dynamicznie jeżdżące do ok 100 000 zł, jeżeli będzie coś mega fajnego za 150 to również będę rozważał taką możliwość. Auto może być nowe, używane lecz zadbane. Może pochodzi z Polski, Wielkiej Brytanii, reszty Europy, czy Stanów. To akurat nie ma dla mnie większego znaczenia. Proszę o pomoc i przedstawienie Waszych propozycji. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam