Jestem świeżakiem który posiada prawo jazdy od miesiąca, ale doszedłem do wniosku że czas najwyższy rozejrzeć się za własnym samochodem. Rodzice widzą mnie w małej corsie lub golfie, ale takie auta w ogóle mnie nie kręcą. Od zawsze podobały mi się autka z dozą sportowości nie mówię tutaj o osiągach, bo bardziej zależy mi na wyglądzie. Moimi faworytami są auta podobne do Mitsubishi Galant z roku 98-01.
Od auta oczekuję niskiego spalania ok 40zł/100km i stosunkowo tanich częściach. Bardzo podobają mi się spoilery i chromowane progi.
Fiat jakoś wizualnie nie za bardzo do mnie pasuje, natomiast celice to tylko od +2000r brał bym pod uwagę ale ona niestety znacznie wykracza poza mój budżet.
Oba te auta mają gładką i smukłą przednią maskę a mi bardziej zależy na szpicu takim jaki występuje w galancie, bo nadaje on samochodowi rasowości.
Pierwsze auto nie powinno być jak najszybsze, tylko jak najbezpieczniejsze, bo to jednak pierwsze auto Skoro Ci się podoba Galant, to poszukaj może jakiegoś ładniejszego okazu?
Lexus Design Dome: gdzie technologia spotyka tradycję W mieście Toyota City, w japońskiej prefekturze Aichi, znajduje się studio designu Lexus Design Dome, odpowiedzialne za wszystkie kreatywne procesy Lexusa. Tutaj Lexus prowadzi wszystkie etapy projektowania auta – od ...
Lexus RC F Track Edition - cztery końcówki wydechu Coupé Lexusa to sportowe auto zbudowane według tradycyjnej receptury - ma potężny, 5-litrowy silnik V8 z przodu, 2-drzwiowe nadwozie i napęd wyłącznie na tylną oś. Lexus RC F prezentuje również klasyczne podejście ...
Co do innych propozycji to może Opel Astra II (coupe) albo Mitsubishi Eclipse chociaż mitsu ma ścięty przód a ty takiego nie chcesz chyba. Ewentualnie możesz poszukać Opla Calibre usportowioną
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.