dzięki wielkie
hmm.. chyba zamiast tego FX'a byłbym bardziej za range roverkiem
jaki najlepszy silnik? podoba mi się bardzo, kiedyś poczytałem o nim i mówili, że lubi się popsuc zawieszenie, czy że za dużo pali...ale w dobie tych czasem pseudospecjalistycznych opiniii w internecie cięzko mi wierzyc w cokolwiek juz
chyba ma dość dobre diesle ten range.
kon146, mały kompakt? hmm... przypadła mi do gustu nowa A klasa
wykosztowałbym się troche(jakieś 110k na wersje z automatem, 1.6 160 koni i dobrym wyposażeniem) a tak poza tym to nie widzę czegokolwiek, co by mi wpadło w oko... no moze najnowszy focus, ale to taka druga opcja bo interesuje się bardziej markami co wymieniłem wcześniej, a Focus RS.. przedni napęd i manual wyklucza
choć co prawda fajne sportowe autko
(pewnie tyłek od zawieszenia bedzie mnie bolał) mieszkam prawie w centrum warszawy, więc nie mam zamiaru bawić się co chwile manualem
widzę jak to moja mama się męczy jeżdząc i co chwile zmieniając biegi, automat jest dla mnie boskim zbawieniem, a preferowany napęd to właśnie
4x4 bądź RWD. Poza tym nie przepadam za kompaktami... dla mnie to raczej sedan/limuzyna bądź właśnie SUV, ze względu na to, iż będę znając życie często podrózował z 2-3 osobami, wyjeżdzał, lub robił duze zakupy bądź zakupy większych gabarytów, no i poprostu małe kompakty nie podobają mi się
SUV nie koniecznie musi być jakimś "specjalsem" do terenu, ponieważ w teren rzadko będę jeździł i nie będzie to zbytnio wyzwanie dla żadnego SUV'a, ale dajmy na to sedan miałby troszkę padake tam