Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Przez trochę lat pracy na SKP to właśnie na tych drzwiach spotykałem TZ naklejone z danymi pojazdu.Być może właśnie przy wymianie tych drzwi ktoś nie zwrócił uwagi na to i zniknęła....robroy83 napisał(a): moje auto miało wymieniane przednie drzwi kierowcy.
O takich rzeczach raczej się pamięta przy wymianie drzwi.Migi60 napisał(a):Ps. a może nie pasował mu rok produkcji/możliwe że odmłodził
Rokiko-jezeli jest naklejka/spełnia ona rolę TZ/ to nie ma drugiej/miałeś na myśli metalową... /Rokiko napisał(a):Na drzwiach powinna być chyba naklejka, a na przednim pasie pod maską tabliczka.
Hm... ja ostatnio widziałem T&C i miał na przednim pasie TZ i wlepkę na drzwiach kierowcy nie pamiętam tylko rocznika ale chyba 2012 na pewno to był już ten model co w 2015.Migi60 napisał(a):Ps. nie wszystko pamiętam/wiek robi swoje... / ale w pojazdach Made in USA to głównie były naklejki na lewych przednich drzwiach....
Ja tez widziałem podwójne tabliczki tzn:Rokiko napisał(a):ja ostatnio widziałem T&C i miał na przednim pasie TZ i wlepkę na drzwiach kierowcy
No to teraz dałeś mi zadanie nie pamiętam tak dokładnie co na nich było. Zwrócę jednak uwagę jak będę gdzieś oglądał takie auto.Migi60 napisał(a):3/ to napisz może co ta druga tabliczka zawierała.Czy dane na niej pokrywały się z danymi TZ naklejonej....
Baza z danymi technicznymi samochodów marki CHRYSLER. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne CHRYSLER