Toyo H08 do Cherokee

15 Cze 2009, 12:45

Witam wszystkich!

Kupiłem sobie zestaw nowych opon Toyo H08 przez ebay i gdy chciałem je założyć - w warsztacie powiedzieli mi, że te opony się nie nadają do Cherokee, że są głośne, że tylko do Vana itd i że w ogóle stracę ubezpieczenie jak je założę.
Na stronie producenta jest info, że to opony do napędów 4x4 i w sumie kierowałem się tylko ceną, a tu taki numer.

Czy w warsztacie się obrazili, że to nie u nich kupiłem, czy może rzeczywiście tych opon nie można założyć do Cherokee?

Dzięki za wszelkie odpowiedzi
pozdrawiam
cifer
Nowicjusz

Miejscowość: UK

15 Cze 2009, 13:18

Toyo H08 to opona do samochodów dostawczych - nie nadaje się do aut 4x4 ze względu na swoją budowę i bieżnik
http://www.toyo.pl/index.php?option=opony_katalog&id=13
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

15 Cze 2009, 13:45

Kierowałem się informacją na stronie w UK, a tam one są w podkategorii 4x4...
Wygląda na to, że mam opony do sprzedania...
cifer
Nowicjusz

Miejscowość: UK

15 Cze 2009, 18:15

trza sie było najpierw zapytać :lol:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Folia do oklejania samochodu. Czy naprawdę jest skuteczna?
    Każdy właściciel samochodu chcę przedłużyć okres cieszenia się nowym i pięknym autem tak długo, jak to możliwe, dlatego stara się chronić go przed uszkodzeniami. W tym celu robi przeglądy techniczne, stosuje drogie oleje ...