REKLAMA
Cześć,
pytanie mam takie czy warto zainteresować się tym autem? Jak z korozją w tych modelach? Chodzi mi po głowie zakup jakiegoś fajnego kompaktu, dobrego, trwałego
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/t ... GNhLT.html
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Edquar napisał(a):Valvematic pochłania 1/4 wartości auta?
Edquar napisał(a):Do tego solidne spalanie i słaba dynamika i tyle wystarczy.
Moim zdaniem nawet jak byś miał tylko wymienić Valvematic to późnym jak skrzynia chodzi cicho i nie będzie widać mocnej korozji to warto pomyśleć nad takim autem. Jak jednak chcesz coś podobnego w tym budżecie to może spojrzyj na Hondę Civic UFO w benzynie 1.8IgoTzx napisał(a):Ok to raczej Toyotę odpuszczam a coś innego w tym budżecie?
IgoTzx napisał(a):Ok to raczej Toyotę odpuszczam a coś innego w tym budżecie?
IgoTzx napisał(a):No ale to co wpakuje z 10 tys w takie auto żeby go usprawnić i za chwilę dostane 15?
IgoTzx napisał(a):a coś z francuskich albo niemieckich?
no to musiałbyś iść w pojemności 1.8 - 2.0 ew turbo, bo przy zwykłych1.6 nic się nie wymyśli (choć japońskie silniki są zazwyczaj żywsze od odpowiedników EU).IgoTzx napisał(a):A do tego to co kolega wyżej pisał to widze że prawda, bo ludzie narzekaja że słabo przyspiesza itd.
IgoTzx napisał(a):Rozumiem a jak mi padnie to kolega wyżej przeleje mi ileś tys na naprawę tego ustrojstwa?
IgoTzx napisał(a):Rozumiem a jak mi padnie to kolega wyżej przeleje mi ileś tys na naprawę tego ustrojstwa?