znajomy znajomego ma do sprzedania Toyote Avensis II Sedan 1.6 VVT-I 110km 2005 r za około 15,5 k (myślę, że do negocjacji). Z tego co wiem to auto robione na bieżąco. Są problemy z lakierem - pojawiają sie odpryski bezbarwnego lakieru (niby wada fabryczna). Auto było z tego powodu lakierowane m.in. na dachu masce i drzwiach.
Uważacie, że warto rozważyć ofertę? Czy cena 15,5 k jest adekwatna? Poniżej link do ogłoszenia: [link do oferty na Olx wygasł]
Wygląda ok z tym że ja w swoim wieloletnim fachu nie słyszałem żeby Avensis miał wadę fabryczną lakieru ale może za mało wiem. 1.6 do tak sporego auta?? Jak dla mnie to zły pomysł i no spory przebieg na ten mały zmęczony silnik.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.