Toyota Celica 2.0GT

04 Cze 2014, 14:56

Witam postanowiłem kupić samochód do 7000zł mój wybór padł na toyote celice 2.0GT i tu jest mały problem bo cięzko trafic na taka w dobrym stanie a jak już jest to zadaleko chciałbym żeby miała klime i miło widziany gaz, i tu moje pytanie gdzie szukać bo jak na razie to szperam na allegro i tablicy ale nic ciekawego nie mam może jakies komisy albo ktos z was ma do sprzedania :) pochodze ze śląskadokładnie tychy i szukam czegoś w okolicy tak max do 200 km jeżeli znacie jakies komisy lub porady gdzie szukac prosze o pomoc z góry dzięki i pozdrawiam. nie wiem czy moge nr. telefonu podac czy na forum tylko sie kontaktowac ale jak ktoś by miał coś to sie zgadamy :)
mengszym
Obserwowany

Prawo jazdy: 12 07 2001
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: mazda 323F BG
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992

04 Cze 2014, 15:02

mengszym napisał(a):jeżeli znacie jakies komisy lub porady gdzie szukac prosze o pomoc z góry dzięki i pozdrawiam

O nie tu robisz błąd zawsze staraj się unikać komisów bo tam auto może wyglądać na zadbaną igłę a tak naprawdę może okazać się zajechanym gratem nie wartym uwagi, choć nie zawsze tak na szczęście jest bo są jeszcze uczciwi handlarze którzy mają zadbane fury ale to coraz rzadziej się zdarza nie w dzisiejszych czasach teraz większość aut ma cofane liczniki i jest powypadkowa a sprzedawana przez polskich handlarzy jako igła lub super stan i niektórzy się dają na to nabrać a potem sami plują sobie w twarz ale to już nic im nie da niestety.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

04 Cze 2014, 15:04

Celica to rzadkość na naszych drogach. Więc wybierać nie będzie w czym za bardzo.
Pozostaje Ci przeglądać na bierząco ogłoszenia motoryzacyjne z różnych stron. Komisy tez sie ogłaszają w necie.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8