Toyota Celica - która oferta z proponowanych jest najlepsza?

19 Sty 2011, 11:28

Jak już wspominałem, przymierzam się do kupna Toyoty Celici i żadne inne autko mnie nie interesuje :D. Znalazłem na Allegro 5 dobrych ofert i zastanawiam się którą wybrać. Oto one :

Numer 1
[link do oferty na Allegro wygasł]
Numer 2
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Numer 3
Numer 4
Numer 5
[link do oferty na Allegro wygasł]

Mi najbardziej odpowiada opcja numer 4, ale coś mi się wydaje że za tanio ten ktoś wycenił to auto. Może samochód ma jakieś ukryte wady? Bo widziałem inne Celice z tego roku i były ceny nawet 25-30 tys. Co byście mi doradzili?
madritista91
Nowicjusz

Miejscowość: j-bie

19 Sty 2011, 14:29

4 jak widzisz przerobiona z angola
resztę trudno coś ocenić po zdjęciach, choć czerwony i niebieski wyglądają jak dla mnie brzydko ,prawie wszystki cena + opłaty
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

20 Sty 2011, 15:45

Ta z Francji to miodzio bardzo ładna reszta bleee tą po prekładce to nawet bym sie nie zajmował nie jestem pewien przebiegu ale większość samochodów z wysp mają dużżżżo większe przebiegi w tym roczniku nie mówiąc już jak są zajechane tam sie po prostu nie dba o samochody od przeglądu do przeglądu jak nie przejdzie wtedy naprawiają wiec jak dla mnie ta z Francji robi największe wrażenie nie ma pokręteł jak reszta no i te siedzonka daje rade. Powodzenia
ZEL_MEN
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław/dublin

21 Sty 2011, 17:47

A ja powiem tak: też napalałem się na Celickę VII gen ale na tym forum-http://www.celica-club.org.pl/portal.php sprowadzili mnie na ziemię. O co chodzi? Też chciałem kupić za tą kasę co ty te autko i dostałem jednoznacznie do zrozumienia:"za takie pieniądze nie kupisz zadbanej Celiki" no chyba że chcesz skarbonkę bez dna :wink:
shorty1988
Początkujący

Miejscowość: Rawicz
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: BMW e46 320td 150KM 2002r

21 Sty 2011, 21:11

shorty1988 napisał(a):A ja powiem tak: też napalałem się na Celickę VII gen ale na tym forum-http://www.celica-club.org.pl/portal.php sprowadzili mnie na ziemię. O co chodzi? Też chciałem kupić za tą kasę co ty te autko i dostałem jednoznacznie do zrozumienia:"za takie pieniądze nie kupisz zadbanej Celiki" no chyba że chcesz skarbonkę bez dna :wink:

kolega dobrze prawi.
jednak uwazam ze jezeli chcesz posmigac autem 10 lat, a tak wspominales o ile dobrze pamietam to polecam wydanie ok 30 tys na auto ze slabszym motorem. Celica tej generacji jest naprawde niezawodnym autem, ale 'okazji' od handlarzy tradycyjnie radze unikac :cool:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Świeć przykładem i odblaskiem poruszając się po drogach
    Jedną z najważniejszych zasad bezpieczeństwa jest zasada widoczności. Uczestnicy ruchu drogowego powinni zadbać o to, by być widocznym dla innych i sami być jak najlepiej przygotowani do tego, by obserwować drogę i jej otoczenie. ...