Witam Posiadam Toyote Celice T18 V gen 1.6sti 1991r. A mianowicie mam Prośbę.. czy mógł by mi ktoś udzielić porady, instrukcji jak wymienić Krzyżak kolumny kierowniczej? Strasznie stuka nawet na delikatnych dolkach ;( wymieniłem przeguby, maglownicę, łoczniki stabilizatorów i koncówki drążków jednak stukanie jak było tak jest ;( proszę o pomoc.
Jeżeli miałbym tutaj coś doradzać,to także w pierwszej kolejności sprawdziłbym wahacze oraz czy nie występują luzy na sworzniach. Często przyczyną stukania,nawet w przypadku delikatnych dołków,są właśnie wspomniane luzy.
Jak powstają aluminiowe felgi? Koła należą do najbardziej obciążonych i nieustannie narażonych na uszkodzenia, a zarazem najważniejszych dla bezpieczeństwa elementów samochodu. Poniżej wyjasniamy, jak powstają lekkie i niezwykle wytrzymałe, aluminiowe ...
Lexus Polska nawiązał współpracę z Agnieszką Radwańską Od czasu powstania marki w roku 1989 w USA, Lexus, wytyczył nie tylko nowe standardy jakości produktu, lecz również zredefiniował koncepcję luksusu pojmowanego jako całość doświadczeń w odniesieniu do technologii, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.