Toyota,Corolla 1.6 16v b

11 Sty 2010, 23:08

Witam wszystkich zainteresowanych i tych nie zainteresowanych chciał bym się doradzić a mianowicie mam taki problem posiadam toyota corolla 1,6 16v b 2000 rok i nie wiem co sie dzieje jak odpalę samochód i ruszam to strasznie szarpie wymieniłem już świece i nie pomogło klemy wyczyszczone i nic ciągle to samo a nie chciał bym iść tą drogą błędów wymień wszystko to się naprawi pomocy z góry dziękuję.

[ Dodano: Wto Sty 12, 2010 00:05 ]
chciał bym dodać że w trakcie jazdy przerywa nie ma mocy i potrafi się zatrzymać a po chwili wskakuje na obroty parę sekund i znów przymula w czym problem :sad:
hiphop29
Nowicjusz

Miejscowość: islandia
  • 12 Sty 2010, 12:13

Te samochody awarie trapią niezmiernie rzadko,najwięcej użytkowników( jeśli chodzi o układ zapłonowy) narzeka na niedomagania aparatu zapłonowego,jemu bym się przyglądnął.
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
    Miejscowość: Z prawdy :)

12 Sty 2010, 13:24

skoro wymieniles swiece wymien i przewody
    kamilszczak01

13 Sty 2010, 00:40

A morze to czujnik przepływu powietrza jak myślicie morze dlatego nie ma mocy czekam na opinie dzięki z góry

[ Dodano: Sro Sty 13, 2010 00:45 ]
    przewody też wymieniłem i dalej szarpie i się dusi nie chce jechać dławi się

[ Dodano: Sro Sty 13, 2010 00:46 ]
    ile kosztuje czujnik przepływu powietrza toyota corolla 1.6 16v b 2000 rok
    hiphop29
    Nowicjusz

13 Sty 2010, 00:52

co do ceny tego czujnika to podjedz do pierweszego sklepu motoryzacyjnego i oni poszukaja tobie po hurtowniach najtansze....
    mariorox
    Nowicjusz

Miejscowość: poznań

13 Sty 2010, 00:55

problem w tym ze jestem na islandii i nie mam możliwości sprawdzenia w sklepie jeśli by kosztował nie dużo to sprowadził bym sobie z polski ale nie znam ceny
    hiphop29
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekologiczne taksówki elektryczne Nissan LEAF w Zurychu
      Po Amsterdamie, Nowym Jorku, Tokio, Meksyku i Sao Paulo także Zurych będzie dysponował flotą stuprocentowo elektrycznych taksówek Nissan LEAF oferujących przewozy w największym mieście Szwajcarii. Elektryczne taksówki ...

13 Sty 2010, 09:44

przeciez i tam sa sklepy motoryzacyjne:P a z tych tanszych to kolo 100 zl kosztuje
    kamilszczak01