Zdecydowanie Corollę. Szczególnie VIII generacja modelu jest chwalona za wytrzymałość i niezawodność. Co do Rovera wiem tyle, że Polonezy miały swego czasu ich silniki i psuło się to często.
To ma byc jakieś retoryczne pytanie?
Nawet nie ma co tu porównywac... Toyotę można by np porównac z Hondą ale z Roverem..? Bez jaj!
Rovera porównałbym może z ...Lantrą... albo Pony...
Sam zastanawiałem się nad tymi dwoma modelami, w grudniu kupiłem Corollę E11 z 1998r. Jak na razie tylko tankuje i jeżdżę, nic innego mnie nie interesuje:)
Sobota w terenie Jako ze ostatnio brak mi na wszystko czasu to gdy wczoraj zadzwonil kumpel spytac czy mam chwile zeby dzis rano wyskoczysc w teren nie zastanawialem sie ani chwili. Do tego jechalismy doslownie "za rog" zdjęcia w galerii ...
Toyota GT86 Sportowe coupé Toyoty zdobyło wielką sławę jako samochód dający ogromną frajdę z jazdy, który jednocześnie nie kosztuje majątku. Wersja kabriolet z pewnością przysporzyłaby dodatkowych fanów tylnonapędowej ...
A ja mam sąsiada,który kładzie w Rovera 420d bez limitu...
Auto 99 ale psuje się stale tylko silnik ma dobry...W ostatnim marcu naprawiał:
-wysprzęglik- dorabianie i adaptacja tego czegoś z Żuka...montaż-demontaż...800 zł...
-czujnik zamknięcia drzwi tylnych-90 zł...
-linka gazu-nie ma nigdzie nowej w sprzedaży w Poznaniu-dorabianie linki i założenie 140 zł+ dwa dni jeżdżenia po całym mieście...
-awaria alternatora -230 zł...
Może to trochę zbieg okoliczności ale generalnie na codzień tych napraw jest sporo i niestety nie są tanie.
artur73 napisał(a):Rovera porównałbym może z ...Lantrą... albo Pony...
ja mam inne doświadczenia co do Hyundaia - u nas od 4 lat jest jedna Lantra z 1999 roku z motorkiem 2.0 na licencji Mitsubishi i jest praktycznie bezobsługowa - jedynie seryjnie montowana instalacja tzw "holenderska" szwankuję a w pobliżu brak, warsztatów serwisujących takową Co do awaryjności :
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.