Toyota Corolla E12 d4d 1.4 - koszt serwisu

28 Sty 2010, 11:25

Jestem na kupnie samochodu i raczej jestem zdecydowany na Toyota Corolla D4D 1.4 diesel i mam takie pytanie np. jest rocznik 2005 i ok.135 000 km przejechany , co trzeba wymienic przy takim przebiegu, jakie sa zalecenia serwisu ? zadaje to pytanie bo chcialbym wiedziec ile jeszcze musze dorzucic do ceny samochodu zebym naprawde pojezdzil dlugo takim samochodem
Piotel
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnów

02 Lut 2010, 01:45

podstawa to olej,płyn chłodniczy,rozrząd chyba że jest łańcuch.sprawdż opony(czy są letnie i zimowe)a tak po za tym to lepiej dać ok.500zł.i niech przejrzą w serwisie.z dieslem nie ma żartów.
ryba1977
ryba1977
Aktywny

Miejscowość: poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Spadek zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2021
    Grudzień 2019 - 555 598 zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2020 - delikatny spadek liczby zarejestrowanych pojazdów o DMC do 3,5t po rekordowych wynikach z 2019 roku. Marzec - zamknięcie gospodarki i globalna ...
    Jak sprowadzić swoje wymarzone auto z USA krok po kroku?
    Import auta z USA wymaga spełnienia szeregu formalności, które mogą przysporzyć nieco kłopotów osobom prywatnym podejmującym się tego zadania po raz pierwszy. Sprowadzenie samochodu z USA wymaga znajomości amerykańskiego ...