Toyota MR 2 - opinie, czy warto kupić?

13 Kwi 2008, 15:11

Mam do kupienia Toyote MR 2, Rocznik 2005 20 tyś km. I zastanawiam sie czy warto kupić takie auto. Bo jeszcze jest Rav4 ale to już pomysł mojej mamuśki. Co sądzicie o tych autach ??
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

13 Kwi 2008, 15:30

Witam;]

MR 2
Kto kocha szybkie kobiety, ten i pokocha ten wóz. Mamisynków nie zachęcam do kupna, odradzam też malowanym lalką, ale jak ktoś chce mieć małego demona to zapraszam do kupna i polecam szybką jazdę w górach bajeczna linia nadwozia i silnik za kierowca i do tego naped na tyl ...cud techniki :D swietnie sie jezdzi ale trzeba byc ostroznym

Rav4

chyba auto w spowjej klasie jest moim zdalnie majbardziej ekonomiczne. oczywiscie mozn akupic volvo, vw, subaru, honde, jeepa, ale zarowno cena by byla inna jak i parametry. takie auto jest jak dla mnie najlepsze. jedyne co bym zmnienil _koniecznie_ to wyciszyl - zdecydowanie ! no i prawdopodobnie dolozylbym chipa/tuning Toyoty.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

13 Kwi 2008, 16:42

bo planuje mamuśka kupić :D a nie ja, takie małe sprostowanie :)
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

13 Kwi 2008, 17:45

Endrju napisał(a):Witam;]

MR 2
Kto kocha szybkie kobiety, ten i pokocha ten wóz. Mamisynków nie zachęcam do kupna, odradzam też malowanym lalką, ale jak ktoś chce mieć małego demona to zapraszam do kupna i polecam szybką jazdę w górach bajeczna linia nadwozia i silnik za kierowca i do tego naped na tyl ...cud techniki :D swietnie sie jezdzi ale trzeba byc ostroznym

Rav4

chyba auto w spowjej klasie jest moim zdalnie majbardziej ekonomiczne. oczywiscie mozn akupic volvo, vw, subaru, honde, jeepa, ale zarowno cena by byla inna jak i parametry. takie auto jest jak dla mnie najlepsze. jedyne co bym zmnienil _koniecznie_ to wyciszyl - zdecydowanie ! no i prawdopodobnie dolozylbym chipa/tuning Toyoty.

Po raz drugi przypomne Ci że to nie Twoje słowa, więc mogłeś je wziąć w "
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

13 Kwi 2008, 20:19

Tez to zauwzylem, ze co chwile cytuje kogos slowa.
Bigstar
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Peugeot 508
    Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...
    Skoda Octavia - sukces marki ostatniego dwudziestolecia
    Octavia jest podstawą powodzenia SKODY. Model ten przyniósł sukces marce w ciągu ostatniego dwudziestolecia. W 2012 roku auto zostało uznane za bestseller SKODY, stanowiąc aż 44 proc. jej światowych dostaw. SKODA Octavia ...