Kolejna generacja SUVa od Toyoty. W Europie będzie oferowany w podobnej gamie silnikowej co obecna, czyli 2,0 benzyna i 2,5 hybryda. Nie należy spodziewać się diesli z których Toyota się wycofuje.
Wg mnie zmiany we wnętrzu na duży plus. Jedyne co można się przyczepić to ten tablet. Profil ok, tak jak tył ala Outlander. Tylko ten paskudny przód...
Muszę powiedzieć że to chyba najładniejsza RAV-4 ze wszystkich generacji jak do tej pory W sumie przyglądając się jej dłużej widać podobieństwo do Lexusa no ale to nie uniknione
Co do samego wnętrza wygląda ciekawie, a ten wielki tablet pewnie jest funkcjonalny i zamieszczony został wysoko co pozwala na zerknięcie w jego stronę praktycznie nie odrywając wzroku od drogi.
Mi tam się podoba, patrząc na tą a na wcześniejszą gen. no to niebo a ziemia, tu się postarali. Z tabletem faktycznie przesadzili no ale taka moda teraz
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Toyota Auris Hybrid II - wymiana oleju w silniku 1.8 (2ZR‑FXE) Przyszedł czas na wymianę oleju w silniku ponieważ od ostatniej wymiany w ASO zrobiłem już prawie 10000km. Większość przebiegu co prawda była zrobiona w trasie ale z racji tego, że silnik benzynowy w układzie hybrydowym nie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.