Toyota Verso czy Mazda 5

20 Mar 2010, 13:24

Witam Wszystkich!
Jestem w trakcie wyboru samochodu i nie wiem który wybrać Mazda 5(2005-2007) czy Toyota verso(2005-2008). Szczególnie w Mazda 5 nurtuje mnie jedno pytanie Czy części są droższe niż toyoty i jak jest z ich dostępnością. Z tego co wiem oba samochody są mało awaryjne, ale mogę się mylić. Interesuje mnie tylko diesel najlepiej 2.0 lub 2.2. Proszę o odpowiedź
przemko221
Nowicjusz

Miejscowość: luban

20 Mar 2010, 19:16

Tez bralem pod uwage te samochody szukajac czegos dla siebie 2 lata temu, ale postawilem na debiutujaca wowczas altee xl i nie zaluje zakupu:-) Mam obecnie 2 modele tego auta w 2 roznych dieslach(2 i 1,9 tdi) wiec jak masz pytania to smialo :cool:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

20 Mar 2010, 19:48

Dzieki i czekam na kolejne opinie
przemko221
Nowicjusz

Miejscowość: luban
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak dbać o akumulator? - kilka porad
    Akumulatory w naszych autach najczęściej "padają" zimą. Przyczyn nie zawsze jednak trzeba szukać w niskiej temperaturze zimowych miesięcy. Czasami problemy zaczynają się dużo wcześniej. Akumulator jest zbiornikiem prądu. ...