TOYOTA vs HONDA ...a moze inne???

16 Kwi 2007, 10:22

Witam
jestem zdecydowany na kupno auta coupe...i waham sie miedzy... Celica VI gen (okular) 2.0GT 175KM, a Honda Prelude Vgen 2.2 VTEC 185KM...Czy interesujea mnie roczniki kolo 99roku...czy mozecie mi cos doradzic w kwestii wyboru??...jeszcze mam oko na eclipsa i peugeota 406 coupe...ale ponoc ssa drogie w utrzymaniu
Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzanie wolnego czasu między zakrętami.
koosik
Nowicjusz

16 Kwi 2007, 21:35

tu nie ma sie nad czym zastanawiac, bierz honde, czlowieku, jest szybka, sportowo wyglada, ma kopa, poza tym, kiedys w gazecie autoswiat, bylo porownanie tej hondy z eclipse, BMW 3, i z evo, (byly to testy bezpieczenstwa), i oczywiscie wygrala honda, takze polecam :)
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Czy luksusowe SUV-y mogą być ekologiczne?
    Jeszcze dekadę temu aspekt ekologii w segmencie samochodów klasy premium nie był brany przez producentów pod uwagę tak mocno, jak w chwili obecnej. Co więcej, samochody luksusowe produkowane dzisiaj mogą poszczycić ...